Toen ik in 2016 geconfronteerd werd met de ongelofelijke hoeveelheid spullen in het huis van mijn ex-partner en mijzelf, vroeg ik me af of er niet iemand was die me kon helpen bij het opruimen van AL DEZE DINGEN.

Die me van praktisch advies kon voorzien bij het ontspullen, maar die me ook een beetje kon gidsen door deze moeilijke periode. Zodat ik er niet alleen uit zou komen met een opgeruimd huis, maar ook met een positieve blik op mijn toekomst.

Die persoon was er niet.
Dus ben ik die persoon zelf maar geworden.

Zomaar? Op een dag? Nee, dat duurde even. Inmiddels blog ik al bijna 3 jaar drie keer per week over het onderwerp minimalisme en ben ik zelf een paar keer goed tegen de lamp gelopen. Steeds weer kom ik terug bij het minimalisme. Ik geef het stokje graag door.

6 Maanden persoonlijk minimaliseer-advies

De ervaring van hierboven vormt de basis van de 1-op-1 coaching die ik aanbied:

 • letterlijk ruimte maken: praktische hulp bij ontspullen, probleemgebieden, zaken waar je tegenaan loopt in het minimaliseren
 • figuurlijk ruimte maken: antwoord op de vraag: waar wordt jij gelukkig van? Waar krijg je innerlijke rust van? Wat is je doel? Hoe richt je je omgeving zó in, dat het hierbij past?

In een periode van 6 maanden ontvang je elke maand ontvang 2 x 30 minuten coachingsgesprekken en kun je onbeperkt contacten via WhatsApp. We doen aan videobellen, zodat je me kunt laten zien hoe je huis eruit ziet. Ik vraag je om hele irritante opdrachten uit te voeren. Maar geloof me, er zit een gedachte achter. En – zonder te overdrijven – ik beloof je ook dat het levensveranderd gaat zijn. En niet op z’n Amerikaans en OHMYGOSH enzo. Nee, écht: je kijk op spullen en je levensomgeving zal nooit meer hetzelfde zijn.

Klinkt goed. Interessant wel. Wat kost dat?

Ik kan er een heel verhaal over schrijven, maar het komt gewoon hierop nee: 6 maanden Minder spullen, meer leven coaching kost € 495 inclusief btw. Dat is slechts € 82,50 per maand. Voor sommige mensen een schijntje, voor anderen een aardige kluif. Het is heel simpel mijn uurtarief, want we spreken elkaar elke maand een uur (2 x 30 minuten dus).

De rest krijg van dit pakket je dan ook gratis:

 • Eerder toegang tot events, printables, downloads…
 • Gratis: e-books over specifieke onderwerpen
 • Gratis: toegang tot de Minimalist Dutchie community (exclusieve omgeving) met:
  • maandelijks thema en challenge (met prijzen!)
  • Q&A’s en live-video’s
  • exclusieve artikelen (niet op de blog)
  • maar vooral: een verzameling mensen met dezelfde wensen, vragen en behoeften waarbij we elkaar supporten, motiveren en vooruithelpen.

De waarde van dit pakket, van deze coaching is moeilijk te bevatten in een bedrag. Ik noem het dan ook onschatbaar en onmisbaar. Maar er is maar één manier waarop je dat elf kunt ervaren hè 😉

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoi Anja, ik wil je op deze manier hartelijk bedanken voor al je ideeën en kijk op het leven ❤ Ik heb er heel veel aan en kijk uit naar iedere nieuwsbrief die er komt.

Nellie, 23 april 2020

Ik lees de artikelen altijd graag. En ga daarna ook graag aan de slag, dat is helemaal uniek 😉

Bianca, 30 december 2019

Ik kijk uit naar jouw nieuwe posts, ontzettend inspirerend om te lezen. Vaak lees ik ook “oude” posts terug. Ga echt vooral zo door!

Djoke, 1 januari 2020