Mijn jaar in 10 foto’s | Dag 2021

De hele maand december heb ik “vrij genomen” van het bloggen. Oplettende lezers (dank voor jullie lieve mails en insta-berichtjes!) merkten het al. Dat was meer een spontane, vanuit zichzelf ontstane actie, dan een bewuste keuze. Lang antwoord kort: ik had er gewoon geen energie voor. Toch is er vandaag weer een blogpost. Eentje als terugblik.

Het schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan en ik merk dat ik de laatste dagen alweer in mijn hoofd plannetjes aan het maken ben voor het nieuwe jaar. Om dat goed te kunnen doen, kijk ik altijd terug op het huidige jaar. Vorig jaar deed ik dat met een aantal insta-vragen, dit jaar doe ik het met deze foto-blogpost en een planningsartikel in het nieuwe jaar.

Al kan dat ook zomaar veranderen. Net als ik 😉

Hoe dan ook, eerst deze fotopost. Ze laten de mooiste momenten uit 2021 zien. Een jaar waarin… nou, er een heleboel heftige dingen gebeurden op het wereldtoneel. Corona natuurlijk, maar ook alle zaken rondom het klimaat, branden en overstromingen, de dood van Peter R. de Vries; het greep me behoorlijk aan.

Juist deze fotopost had ik daarom nodig om te zien dat niet alles altijd even goed is, maar dat er genoeg goeds overblijft. Altijd. Hoe donker de dagen ook zijn. Dat is nu, op de vroege ochtend van 30 december 2021 terwijl de wind om het huis giert, letterlijk én figuurlijk het geval.

Ik hoop dat jouw jaar ook een aantal lichtpuntjes heeft gehad. Misschien helpen mijn foto’s om je die te herinneren. Blader ook gerust door je eigen fotoalbum op je mobiel of tijdlijn op Instagram of Facebook om ze weer even te zien. Echt te zien.

Genoeg gekletst! Dit zijn mijn 10 herinneringen van 2021:

1 – Januari: verjaardag van Mr Dutchie, kerstboom en een kale vloer

2 – Valentijnsdag: schaatsen!

3 – Eind februari: begin van de houten vloer woonkamer

4 – April: eerste zonnige dagen (en nog een keer sneeuw!)

5 – Mei: weekend met de kajuitboot!

6 – Werk aan de achtertuin, het terras is deel 1

7 – Alle dagjes weg met gezellige mensen, waaronder deze ❤

Met familie en vrienden bezochten de bollenvelden rond Lisse, Gouda, Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Eindhoven, Museum Naturalis, het strand…

8 – Vakantie in Italië

9 – Ons huis dat steeds meer af is

10 – Kerst in Parijs én het kerstweekend met familie

Ik wens je een fijne jaarwisseling en alvast een mooi 2022! Dank dat je met me hebt meegelezen, meegeleefd, gereageerd en hebt meegedaan dit jaar. Het zijn de lezers die een blog maken!

Maak er wat moois van!

Anja

5 reacties op ‘Mijn jaar in 10 foto’s | Dag 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.