Een wel heel bijzondere verbouw-update | Groot nieuws!

Jaja, de foto zegt de geoefende kijker waarschijnlijk al genoeg: dit is een echofoto. Een echofoto van het mini-mensje dat momenteel in mijn buik ronddobbert. In de kamer die deze kleine spruit over een paar maanden zal betrekken. Een kamer die nu nog een grote klusbende is. Baby bear zal er wel aan moeten wennen dat zijn/haar ouders een klus-stel zijn 🙂

Zwanger dus

Yep, inmiddels al bijna 18 weken. Half juli ben ik uitgerekend. De eerste weken waren pittig en ik kan er hele verhalen over vertellen, maar dat ga ik niet doen. Het gaat nu lichamelijk goed met me, ik mag niet klagen. Heb al een mooi bolletje. En baby bear groeit als kool. Of, eigenlijk: als een paprika, want zo groot zijn ze ongeveer met 18 weken. Als jullie meer willen weten over de zwangerschap, stel me gerust wat vragen: dan wijd ik er misschien wel een blogje aan.

Verbouwing

En ja, die verbouwplannen. Ik schreef nog maar een paar weken over de verbouwplannen voor 2022, en ja – toen wist ik natuurlijk al wel dat we ergens een babykamer moesten gaan maken. Sterker nog: wat je hebt gelezen over de achterkamer op de 2e verdieping is precies ómdat er een kleintje aankomt. Hoewel zij/hij eerst bij ons op de kamer zal slapen, willen we wel zorgen dat dit kamertje klaar is voor baby bear er is. In een toekomstige verbouw-update meer klusdetails.

Fijn Valentijnsweekend! Voor ons de laatste in rust voorlopig 😉

Anja

14 reacties op ‘Een wel heel bijzondere verbouw-update | Groot nieuws!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.