Naast deze blog wil ik ook op andere manieren mensen enthousiast maken om ook minimalistisch(er) te gaan leven. Minimalisme is niet alleen mijn passie; het is mijn leefstijl geworden.

In het dagelijks leven ben ik communicatieprofessional en ik heb deze twee elementen gecombineerd in mijn werk als spreker, presentator en workshop-host voor (maatwerk) evenementen, lezingen en bijeenkomsten over minimalisme.

Dat kunnen bijvoorbeeld de volgende thema’s zijn:

  • Actief minimaliseren: opruimen, organiseren
  • Capsule Garderobe / Capsule Wardrobe
  • Mindful leven, minder zorgen maken
  • Een stressvrije werkplek: hoe doe je dat en hoe houd je het zo?
  • Een minimale garderobe: maximaal combineren
  • Milieubewust leven met minimalisme (of niet?)
  • Je budget in orde met een #NoSpendMonth
  • Een minimalistische kijk op gezonde voeding
  • Minimalisme in het interieur

Mijn uitgangspunt is om interactieve en humoristische lezingen, workshops en presentaties te geven, waarbij deelnemers met een goed gevoel én een basis om mee verder te gaan, naar huis vertrekken. Samen met de opdrachtgever zoek ik uit wat precies de wens is en ga ik graag aan de slag om een passend event te maken.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie en kosten: stuur een mailtje via het contactformulier.

Ervaringen van opdrachtgevers

“Een inspirerende sessie met een goed verhaal! Dat was kenmerkend voor de Lunch & Learn sessie die Anja verzorgde bij het HRD programma van ABN Amro. Het was een leuke manier om kennis te maken met het onderwerp minimalisme. De combinatie van persoonlijke ervaring, theorie en tips om zelf aan de slag te gaan maakt het tot een krachtig verhaal dat Anja goed en enthousiast weet over te brengen op het publiek. Ze weet waar ze het over heeft en speelt makkelijk in op vragen uit het publiek. Vele collega’s zijn geprikkeld en geïnspireerd en de eerste plannen om te “ontspullen” werden na de sessie al meteen gemaakt.”
Judith Naus, ABN Amro, augustus 2019

“Bij deze de resultaten van de evaluatieformulieren. De deelnemers hebben cijfers tussen 1 en 10 gegeven op kwaliteit van de inhoud; toepasbaarheid; en trainer. Ze hebben je hier mooie cijfers voor gegeven:
Kwaliteit van de inhoud 8.1
Toepasbaarheid 7.6
Trainer 8.2″

Studievereniging GEWIS, TU Eindhoven, juli 2019