Samenwerken

De blog Minimalist Dutchie is een uniek plekje online, waar het gaat over minimalisme in de praktische zin van het woord. Het doel van de blog? Meer geluk en vrijheid ervaren in het leven van alledag. Dat betekent niet dat ik in een leeg huis met witte muren woon en nooit producten of services gebruik. Wél ben ik kritisch over wat ik in huis haal, gebruik en zeker ook: promoot.

Statistieken

Minimalist Dutchie bestaat slechts een paar maanden (sinds juli 2017) en is nog in de opstartfase. In september verdubbelden echter de bezoekers en weergaven (ten opzichte van augustus) en ook in oktober werden de records gebroken. Door het verder inzetten van sociale media zullen de cijfers in de komende maanden alleen maar toenemen. Dat gezegd hebbende, ga ik niet voor méér, méér, méér. Ik kies bewust voor kwaliteit over kwantiteit, ook wat betreft volgers en lezers.

De kernwaarden van Minimalist Dutchie zijn:

  • Authentiek: Minimalist Dutchie is echt Hollands: pragmatisch ingesteld, nuchter, budgetvriendelijk, origineel, gezellig en no-nonsens.
  • Ordelijk: De blog brengt rust en overzicht. Er zit een logische opbouw in de website en de blogonderwerpen. Informatie is makkelijk te vinden; goed georganiseerd. Kleuren en afbeeldingen zijn basic: veel wit.
  • Open & Echt: De blog is persoonlijk, origineel en voelt vertrouwd. Je leert de mij en gelijkgestemden kennen. Er is openheid over het verdienmodel.
  • Betrouwbaar: De informatie die je leest, klopt. Er is wekelijks ten minste één blogbericht. Er zijn geen advertenties of sluikreclame.
  • Humor: Lachen is gezond, het leven is mooi. Humor in de teksten zorgt voor makkelijk lezen. Het is allemaal niet té serieus en zakelijk.

Adverteren?

Het is niet mogelijk om te adverteren via advertenties, paid content, pop-ups of reclamebanners op Minimalist Dutchie. Het is wél mogelijk om mij producten of services te testen, met de mogelijke (maar niet vaste) uitkomst dat ik hier een review over schrijf. Als er een artikel wordt geformuleerd is vooraf inzien mogelijk, redigeren niet. Het artikel is namelijk altijd een weergave van mijn mening en in mijn persoonlijke (schrijf)stijl weergegeven. Natuurlijk ben ik eerlijk en oprecht en geef ik het bedrijf of de organisatie in kwestie altijd de mogelijkheid tot reageren.

Winacties

Ook winacties kunnen een vorm van promotie binnen deze blog zijn. Ik doe dit omdat het een win-win situatie is: mijn lezers kunnen er iets leuks mee winnen, uw bedrijf of organisatie staat positief in de spotlights. Dat winacties in samenwerking met de opdrachtgever zijn bedacht, staat ook altijd te lezen in het artikel.

Affiliates

Het is tevens mogelijk om een affiliate-partner van de blog te worden. Neem hiervoor contact op via deze pagina.

Zie voor meer informatie over partnerships, winacties en reviews ook de disclaimer.

Collega blogger?

Ik schrijf graag voor jouw blog als je op zoek bent naar een artikel over minimalisme. Ook ben je van harte welkom (als gastredacteur) om mij een artikel toe te sturen, als dat van waarde kan zijn voor de lezers van Minimalist Dutchie. Natuurlijk gaat dat in overleg en met vermelding van jouw naam en blog, indien gewenst. In mijn wekelijkse rubriek ‘Blijmakers’ tip ik ook blogartikelen van derden – heb je een suggestie, mail me dan!