Op Minimalist Dutchie zul je geen advertenties, pop-ups of reclamebanners vinden. Dat komt de website niet ten goede en daar zit niemand op te wachten. Natuurlijk maak ik ook kosten voor de hosting en het onderhoud van de site en zijn er de vele uren die ik erin stop.

Winacties

Alleen winacties in samenwerking met een bedrijf of organisatie zijn een vorm van promotie binnen deze blog. Ik doe dit omdat het een win-win situatie is: jij als lezer kunt er iets leuks mee winnen, het bedrijf staat in de spotlights. Dit staat ook altijd vermeld in het artikel.

Gratis Producten

Als blogger krijg ik wel eens gratis producten toegestuurd of word ik gevraagd een mening te geven over een bepaalde service. Als ik daar al op inga – als minimalist heb je nu eenmaal weinig nodig – vermeld ik dat onderaan het artikel. Of het artikel / de service mij gratis is aangeboden of niet, mijn mening is altijd mijn mening. Je leest altijd een eerlijke review, of ik het product/de service nu zelf aangeschaft heb of niet. Minimalist Dutchie is en blijft een persoonlijk blog.

Affiliates

Ook op een andere manier komt er een klein beetje geld binnen: via de affiliates of partnerlinks. Sommige links op de website zijn affiliate links. Als je daarop klikt (en soms een bestelling doet), ontvang ik daarvoor ook een kleine commissie. Als koper merk je daar niets van, de prijs voor het product/de dienst blijft hetzelfde. Deze opbrengsten gebruik ik om de blog te kunnen bekostigen. Ik verdien vooralsnog niets aan deze blog. Door op deze links te klikken en zo een aankoop te doen, help je dus om MinimalistDutchie.com in de lucht te houden, waarvoor dank!

Disclaimer

Hoewel ik mijn best doe om volledige en juiste informatie te geven, kan het zijn dat er artikelen online staan met onjuistheden of verouderde informatie. Daarom de disclaimer dat er aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend. Als ik een link heb toegevoegd aan een pagina, kan ik niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina’s van derden.

Geen exclusiviteit

Ik review, test en schrijf over allerlei artikelen, producten en diensten. Dat is echter nooit onder de vlag van exclusiviteit. Als ik dus over één soort nachtcrème van merk A schrijf, kan ik een dag later over een nachtcrème van merk XYZ schrijven.

Rechten

Ik ben trots op mijn blog. Het is dan ook niet toegestaan om de naam, foto’s, teksten of afbeeldingen te gebruiken zonder mijn schriftelijke toestemming vooraf. Je kunt me een e-mailtje sturen via de webpagina en dan regelen we het samen!

Heb je vragen? Stel ze gerust! Dank voor je begrip.

MinimalistDutchie.com is een merk van Anja B. Consulting, KVK-geregistreerd onder nummer 244 42 331, BTW nummer is opvraagbaar.