8 Tools & Apps die handig zijn voor een minimalist | GRN United

Eind vorig jaar werd ik benaderd door Michelle, één van de oprichters van GRN United. Dat is een platform vol inspiratie voor een duurzaam leven. Ik heb ‘ja’ gezegd op het schrijven van een aantal gastblogs daar. Nummer twee, met bovenstaande titel,  is er vandaag gepubliceerd:

De stap zetten naar een minimalistisch(er) leven, of een leven als minimalist, is niet altijd de gemakkelijkste. De meeste mensen beginnen hun minimalistische reis met opruimen, waarbij “wat blijft er en wat gaat er weg” de eerste vragen zijn om te beantwoorden.

Wat betreft het praktische minimaliseren zijn er gelukkig een aantal tools en apps die ik ontdekt heb, en die je kunnen helpen bij het opstarten en volhouden van een minimalistische(re) leefstijl. Ik tip ze je vandaag!

Lees de blog op inspiratieplatform GRN United

Anja

Een reactie op “8 Tools & Apps die handig zijn voor een minimalist | GRN United

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.