Blijmakers: Deel 1

Minimalisme gaat echt niet om het jezelf zoveel mogelijk ontzeggen van spullen. Nadenken over wat er blijft en wat er mag gaan is er zeker een groot onderdeel van, maar ook het genieten van alledag. Het dankbaar zijn. Het waarderen van de mooie dingen in het leven – én zelfs van de minder mooie. Daarom lanceer ik deze nieuwe rubriek, getiteld ‘Blijmakers’. Een kort overzichtje van de dingen die mij een big smile geven.

Here we go

1 Happy Place

Mijn huis. Voel me zo bevoorrecht hier te mogen wonen.

2 Eat, Drink & Be Merry

Chai latte in het zonnetje (was sporadisch deze week) ❤

3 Favo outfit

Ik heb een hele lekkere zachte najaarstrui, donkerblauw. Hij staat ook zo mooi en past bij al mijn kleding. Maar hij is helaas van slechte kwaliteit en begint nu van die pulletjes te geven.

Ben ik de enige die die dingen ‘pulletjes’ noemt?

Opruimen Minimaliseren #MinsGame Ontspullen Natuur Zen

4 Happy Moment

Had een heel inspirerend zakelijk gesprek, het gaf me inzicht in wat ik zelf echt leuk vind om te doen. En daarna kwam er op CS een jongeman naar me toe die me spontaan complimenteerde: “je hebt echt een waanzinnige uitstraling”. Was flabbergasted 🙂

5 This made me LOL

Iemand vertelde me een lekker seksistisch grapje. #Geencommentaar

6 Leukste blogpost

Je kledingkast HERFST-ready maken: hoe bewaar je seizoenskleding – van The Key to Being Me. Go check it out!

Your favorites?

Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn, vind ik heerlijk om te lezen!

Fijn weekend

xAnja

 

Meer lezen?

Anja

10 reacties op ‘Blijmakers: Deel 1

  1. Dit soort positieve artikelen vind ik altijd heel fijn om te lezen. Doet je beseffen dat het belangrijk is stil te staan bij de dingen waar je blij van wordt, hoe klein ook! Wat gaaf dat je mijn artikel zo kon waarderen dat je hem hier deelt. ❤ Dankjewel! x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.