Halloween Decor | Fotoverslag

Hoewel het hier in Nederland helemaal niet zo populair is, is Halloween misschien wel mijn favoriete feestdag van het jaar. Midden in de herfst, mijn favoriete seizoen, lekker griezelig en een vleugje macaber: ik hou ervan!

Ik probeer er ook elk jaar iets leuks van te maken. Zo organiseerde ik een keer een murder mystery dinner met vriendinnen en regelde ik vorig jaar een ‘7 zonden diner’ met voor elke zonde een gang. Dat zag er toen zo uit:

Hier in de straat wordt er ook getrick-or-treat en komen er vrienden eten, dus dacht ik: laat ik het huis alvast een beetje in de sfeer brengen:

Kaarsen van Hema.

Vooral de spinnetjes op de schouw zijn een gouden greep, het ziet eruit alsof ze uit de kachelpijp gekropen komen! De droogbloemen zijn helemaal on-trend, vooral de oranje rozenbottel vind ik prachtig passen.

De letterslinger gebruik ik voor bijna elk feestje. Een aanrader!

’s Avonds is het natuurlijk nog veel meer in-stijl, als het donker is buiten en de kaarsen aan zijn binnen. Daar zijn nog geen foto’s van, maar daar deel ik er wel een paar van op mijn Instagram in de komende week. De zwart-wit foto’s geven al een klein beetje een idee.

Die quote is wel ’n lekkere hè 😉

Een voorproefje van de eettafel, die straks met het etentje natuurlijk nog wat meer aangekleed is. In ieder geval met eten 😛

Ik vond deze erg vet! Gewoon een printable van Pinterest. Een vraag die ik regelmatig krijg en die je ook kunt hebben als je deze foto’s ziet, is: past seizoensdecoreren (zoals voor Halloween) wel bij een minimalistische leefstijl? Tsja, dat is een “ieder voor zich” dingetje, maar ik vind het erg leuk om te doen en krijg er energie van.

Ik haal van tevoren andere deco-spulletjes weg en gebruik attributen die ik normaal ook al heb (zoals de letterslinger en het letterbord). Met een paar kleine toevoegingen vind ik het dan ook genoeg. Staat je hele huis al vol, dan vallen die extra dingen niet meer op. Een blank canvas werkt dus juist heel goed voor seizoensdeco.

Wordt een leuk weekje. En de zwarte kat hebben we in ieder geval al.

Fijn weekend!
xAnja

Anja

3 reacties op ‘Halloween Decor | Fotoverslag

  1. In onze regio (zuidoost Drenthe) doen we niet aan Halloween, maar Sint Maarten wordt gelopen op 11 november. Dat komt ook al aardig dichterbij. Dan gaan de kinderen langs de deuren, zingen een liedje en krijgen snoep.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.