Ik ruimde een klein beetje op en dat had veel effect | Fotoverslag

Op mijn nieuwe werkkamer – die ik, realiseer ik me nu, nog niet aan jullie heb laten zien – stonden sinds de verhuizing nog een verhuisdoos vol met papieren, prulletjes, snoeren en andere zaken die ik bijeengeraapt had, maar nog niet had uitgezocht. Ook mijn reiskist, met daarin de administratie, zat zo vol dat ‘ie maar net dicht kon.

Onze lockdowndagen – en vooral de avonden – zijn perfect voor het afhandelen van juist deze uitgestelde klussen. Ik ging van één verhuisdoos plus een overvolle kist naar 0 dozen en een opgeruimde kist, in een tijdsbestek van zo’n 1,5 uur.

Ik deed heel veel weg (want verlopen / niet meer relevant / niet meer nodig) en legde spullen op hun plek neer. De foto’s spreken voor zich:

Wat ik onder andere tegen kwam: mijn reservebril (heel handig, tussen de papieren…?!), Minnie Mouse-oren uit Disneyland, één lens…

Voor iedereen die dacht dat het hier altijd 100% perfect is… That is NOT the case.

… een miniversie van mijn auto, een plakbandhouder in de vorm van een hakjeschoen, kerstcadeaulabels, schoenpoets, een wifi-versterker, booty bands

… het leukste van alles: ik kwam mijn bucketlist notitieboekje tegen. En kon meteen weer wat dingen afstrepen die ik sinds het kwijtraken had gedaan!

Klaar!

(en ja er zitten hier 100000 gaten in de muur… dat is een klus voor een andere dag 😉 )

Het was heerlijk om – in alle gekte – iets grondig aan te pakken.
Even iets met m’n handen te doen.
Een relatief kleine handeling met veel resultaat en een enorm gevoel van voldoening. Iets normaals.

Ik kan het echt iedereen aanraden 😉

xAnja