Geven met Aandacht

Joy is not in things, it’s in us – Richard Wagner

Dus ik heb ervoor gekozen om een minimalist te worden. Hoewel er verschillende ‘vormen’ van minimalisme bestaan, betekent dat voor mij méér aandacht voor de mensen/dingen die je belangrijk vindt. En dus minder kopen, minder drukte, minder running around like a crazy person.

Ik merk dat dat er nu meer tijd, geld en energie gaat naar (het creëren en beleven van) momenten dan naar producten. En boy, wat vind ik dat eigenlijk leuk om te doen! Niet dat ik geen geld wil uitgeven. Ik haal veel voldoening uit creatief bezig zijn: het ontwerpen van een kaartje, het schrijven van een persoonlijke brief, het bedenken van een menu voor een etentje met vrienden.

Zo begon mijn lief onlangs aan een nieuwe baan. De eerste dagen waren direct aanpoten en een avondje ontspannen leek mij de oplossing. Onze Asian Spa Night was geboren, lekker samen eten en daarna verwennen (warme douche of bad, voetenbadje, gezichtsmasker, manicure, een hoofd-nek-schouders of full body massage). Het was een groot succes. Aandacht maakt alles mooier, zegt de Ikea-reclame 🙂

Tipje voor jou wellicht! Happy days!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.