Geven met Aandacht

Screenshot_20170707-190624.jpg

Joy is not in things, it’s in us – Richard Wagner

Dus dan heb je ervoor gekozen om een minimalist te worden. Dat betekent minder dingen kopen, minder spullen in je huis en méér aandacht voor de mensen/dingen die je belangrijk vindt. In mijn geval betekent dat dat er nu meer tijd, geld en energie gaat naar (het creëren en beleven van) momenten dan naar producten.

En laat ik nu gemerkt hebben dat ik dat laatste heel leuk vind om te doen! Niet dat ik geen geld wil uitgeven, maar net als met alles wil ik mijn geld verstandig, doelbewust uitgeven (of niet). Ik haal veel voldoening uit creatief bezig zijn: het ontwerpen van een kaartje, het schrijven van een persoonlijke brief, het bedenken van een menu voor een etentje met vrienden.

Zo begon mijn lief onlangs aan een nieuwe baan. De eerste dagen waren direct aanpoten en een avondje ontspannen leek mij de oplossing. Onze Asian Spa Night was geboren, lekker samen eten en daarna verwennen (warme douche of bad, voetenbadje, gezichtsmasker, manicure, een hoofd-nek-schouders of full body massage). Het was een groot succes. Aandacht maakt alles mooier, zegt de Ikea-reclame 🙂

Anja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.