Blijmakers: Deel 5

Op een week vol pittige “niet-tof” dingen, volgde een typische “meh” week. Veel werk, het was behoorlijk aanpoten. De herfstblues? Ik weet het niet precies, maar zag het op andere blogs ook voorbijkomen. En toch wilde ik weer een nieuwe Blijmakers schrijven, want er waren ook genoeg lichtpuntjes. Mijn week in vogelvlucht:

Here we go!

1 Happy Place/Moment

In mijn eigen huis met de kaarsjes aan, herfst-thee en een goed boek.

2 Eat, Drink & Be Merry

Na een maand lang vegetarisch te hebben gegeten, heb ik samen met vriendlief een heerlijke luxe burger bij KINO gegeten. Het was echt genieten (en raar!).

3 Favo outfit

Ik zit de laatste tijd een beetje te puzzelen met mijn outfits. Dat is mijn eigen schuld, want het is inmiddels herfst en ik heb mijn winter capsule wardrobe nog niet voor elkaar. Dat moet er maar snel van komen!

4 Van Waarde

Ik ben deze week van mijn eigen waarden afgeweken en heb bij H&M een witte blouse gekocht. Het is een kopie van een blouse die ik vorig jaar had gekocht, maar waarbij het helemaal verkeerd was gegaan in de wasmachine. Deze blouse valt mooi en hoeft niet gestreken te worden – voor mij echt ideaal. Ook al is H&M geen ecologisch merk, ze scoren toch een C bij Rankabrand. Kan beter, maar ze doen hun best.

5 This made me LOL

What language does your stomach speak?
Hungarian

6 Mooiste blogpost

Sara werd 30 en schreef een blogpost getiteld ‘wat ik heb opgestoken van bijna 30 jaar leven‘. En daar moest ik, als begin dertiger, best om lachen.

Your favorites?

Hoe was jouw week? Schrijf jij ook een gratitude list of journal (misschien wel op je eigen blog)? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn en laat een comment achter met de link, vind ik fijn om te lezen!

Fijn weekend en geniet van je zaterdagavond!

xAnja

 

Meer lezen?

Anja

8 reacties op ‘Blijmakers: Deel 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.