Lekker bij de koffie: Livingroom Conversations van The Minimalists

Joshua Fields Milburn & Ryan Nicodemus zijn beter bekend onder hun gezamenlijke naam: The Minimalists. Je kunt wel stellen dat deze twee Amerikanen minimalisme als leefstijl onder de aandacht van het grote publiek hebben gebracht, met name door hun boeken, hun podcast en de documentaire op Netflix.

Joshua is recent gestart met zogenoemde Livingroom Conversations: korte video’s (4 à 5 minuten, met uitschieters naar een kwartier) waarin hij vragen beantwoordt van anderen met onderwerpen als “hoeveel spullen zou je moeten weggooien?”, “hoe kun je ontspullen met kinderen” en “wanneer is het oké om mijn partner’s spullen op te ruimen?”.

Hieronder een paar van mijn favorieten:

Hoe kan je leven beter zijn met “minder” en uitleg over de #MinsGame

Wat te doen als je niet meer gaat shoppen met vriendinnen?

Hoeveel moet je weggooien om een succesvolle minimalist te zijn?

Je vindt alle afleveringen op het YouTube kanaal van The Minimalists en via hun Facebookpagina. Het is allemaal wel in het Engels. Via de reactie-mogelijkheid onder de filmpjes kun je zelf ook een vraag indienen. Neem een lekker kopje koffie of thee voor een relax-momentje zo.

xAnja