Mijn lente bucketlist 2022

Okay, ik ben een beetje laat met mijn lijstje voor de lente van 2022. Wat kan ik zeggen, time flies! Toch maakte ik net als vorig jaar zo’n happy list om volop te kunnen genieten van het seizoen.

Ik maak zo’n lijstje niet als must: het is niet zo dat ik per se alles wil afstrepen. Het zijn gewoon leuke dingen om te doen in de lente, als er spontaan tijd is, als idee voor tijdens een weekendje weg of voor als we met vrienden afspreken. Het is dus mijn antwoord op de vraag: wat te doen in het voorjaar?

Mijn voorjaars bucketlist

 • Wandeling ‘Het Verhaal van Nederland‘ maken
 • Vlindertuin bezoeken
 • Boek lezen in het park
 • Biologische markt bezoeken
 • Tuinieren
 • Koffie kopen voor de persoon na mij
 • Barbecuën
 • Nachtje weg / citytrip in Nederland
 • Kaartje voor Moederdag schrijven
 • Iets knutselen
 • Picknicken (mooi plekje zoeken)
 • Kleding doneren

Zoek je nog meer ideeën? Je vindt ze in dit artikel: 42x leuke dingen doen in de lente.

Nu de zon meer gaat schijnen en de dagen langer zijn, is er ook weer meer tijd voor. Wat zijn jouw favoriete uitjes in het voorjaar? Dat vind ik altijd zo leuk om te lezen. Reageer via de comments hieronder of stuur me een DM op Instagram!

Maak er een mooie tijd van!

🌸

Ook leuk: de blogs van andere bloggers hierover:

My simply special (met een toffe printable)
Joy from Joyce
Happlify – Mariko (ook met printable)

Ben ik jou vergeten? Let me know via de reacties en ik voeg je toe!

Anja

4 reacties op ‘Mijn lente bucketlist 2022

 1. Na 2 jaar Corona deden wij weer eens mee aan een georganiseerde wandeling. Eigenlijk gewoon in ons buurdorp.. Heerlijk om alleen maar de lintjes te hoeven volgen. De pauzeplek was op het erf van een boerderij met een loeiende koe op de achtergrond. Ook al kennen we alle weggetjes, toch was het super leuk om ze weer eens op een andere manier te ervaren. Paardenbrok mee voor alle dieren onderweg. We hebben genoten en daarna toch maar weer 14.000 stappen op de teller. Plus weer een sticker in ons wandelboekje. Dat laatste is echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Je kunt ze kopen bij iedere georganiseerde wandeling. Vaak krijgen kinderen dan ook achteraf nog een lintje met medaille. Trots dat ze dan zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.