Mijn herfst bucketlist 2022 + gratis printable

Terwijl ik dit typ is het nog warm en zonnig buiten. Toch dwalen mijn gedachten al af naar de herfst van 2022. Een nieuw seizoen, zowel in letterlijke zin als in mijn leven, want we zijn niet langer een gezin van drie “groten”, maar van vier waarvan één baby. En dat zie je terug in mijn herfst 2022 bucketlist!

Zoals eerder gezegd maak ik deze bucketlists niet als een soort to-do lijst. Nee, het is mijn wens om te genieten van de seizoenen (ik heb niet voor niets de categorie “leven met de seizoenen” hier op m’n blog) en om leuke dingen te verzinnen die ik kan doen met mijn gezin, familie, vriendinnen en soms gewoon met mezelf! Lukt het niet om alles van de lijst te doen, dan is dat helemaal prima.

Maar genoeg gekletst, dit is wat ik in september, oktober en november wil gaan doen. Van kneuterig klein tot groter, voor binnen en buiten én voor mezelf en voor samen met anderen:

Herfst 2022 Bucket List

 • Nieuwe gezinsfoto maken in het park
 • Warme wafels eten
 • Kaneelbroodjes bakken
 • Herfst capsulegarderobe samenstellen
 • Herfstdecoratie
 • Filmavond bij de open haard
 • Naar Amsterdam Dance Event
 • Massage
 • Herfstwandeling
 • You’ve got mail kijken
 • Halloween vieren
 • Naar de Euromast
 • Een echt ‘herfstboek’ lezen
 • Leuk stadje bezoeken

Gratis printable

Lijkt het je ook wel wat om zo’n lijstje te maken? Ik kan het je van harte aanraden. Je kunt het natuurlijk op elke manier opschrijven of zelfs in je telefoon een lijstje maken, maar je kunt ook mijn gratis printable gebruiken. Leuk als je daar dan even een fotootje van stuurt, bijvoorbeeld via Instagram.

Anja

8 reacties op ‘Mijn herfst bucketlist 2022 + gratis printable

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.