Geniet van het weekend (21) – Week 38

Het is herfst op mijn blog en buiten! Hadden jullie het ook zo koud deze week? Wij hebben een vol weekend voor de boeg: verjaardagen, lokale feesten en bezoekjes. Wat zijn jouw plannen voor het laatste weekend van september? Ter leering ende vermaeck hier weer de mooie, handige, ontroerende, grappige en opvallende dingen die ik deze week tegenkwam.

🍂

We hebben deze week een huisoverleg over het besparen van gas en elektra gehad. Ondanks het prijsplafond wordt het voor ons met een monument nog steeds een (te) duur grapje. Binnenkort meer over onze bespaarmethode.

Ik ga bijna weer werken en verdiepte me daarom in borstvoeding, kolven en de rechten daaromtrent. Ook bestelde ik deze borstvoedingsbewaarzakjes (leuk woord voor galgje).

Ik twijfelde nog even om dit Japanse Geisha-spel te bestellen, maar de reviews zijn gemixt. Wie kent het (en heeft het toevallig tweedehands?!). Lijkt me leuk voor een date night thuis.

Hier kun je berekenen wat je met de nieuwe regeling gaat betalen voor gas en stroom.

Mijn herfstboekenlijst 2022 werd bijzonder goed bekeken deze week.

Groene thee sinaasappel vind ik het perfecte theesmaakje voor nu.

Morgen is het Burendag. Dat vind ik van die toffe initiatieven!

Grappig artikel. Nog maar even wachten met die boerenkool.

Ik deelde mijn herfst bucketlist met printable voor als je er zelf ook eentje wil opmaken.

Sins of Our Mother, een docu op Netflix, gaat over wat ‘religie’ met een mens kan doen. Heel heftig.

Ik las ‘hoe voorkom je dat je baby later een slechte eter wordt‘ want voor je het weet… (Mini Dutchie is bijna 3 maanden).

Donderdag Date Night was sushi thuis, wat we op z’n Japans zittend aan de salontafel aten, terwijl de kleine man een dutje deed.

Het concept van het nieuwe TLC-programma Rock the Block vind ik erg leuk, maar het Amerikaanse geschreeuw kan me gestolen worden.

Ik *probeer* in oktober mee aan een photo challenge op mijn Instagram. Leuk als je af en toe een kijkje komt nemen en/of me daar volgt.

Ik had gisteren voor het eerst sinds de baby er is drie uurtjes helemaal voor mijzelf. En dat was gek, maar ook heel lekker! Gefietst in het zonnetje, een pumpkin spice latte gehaald bij Starbucks en in datzelfde zonnetje opgedronken (zonder onderbrekingen!) en een nieuwe Rituals geurset (Mehr) voor op het toilet gekocht.

*

That’s it, folks! Rest me nog de vraag van de week: Wat is jouw beste gas- of elektra bespaartip?

Anja

2 reacties op ‘Geniet van het weekend (21) – Week 38

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.