Dit staat er op mijn Winter Bucket List 2022-2023

Het is 11 december. De kerstperiode, wat leuk is – maar mijn zoon is aan de andere kant van de wereld, wat de komende tijd toch bitterzoet maakt. Ik schreef het al eerder: ik gun hem ontzettend zijn avontuur en belevenissen (het is goed dat ‘ie het doet), maar mijn moederhart… Het was toch wat lastig om dit lijstje te maken, wetende dat ik er niets op kan zetten wat ik met hém kan doen. Enfin, we maken er maar het beste van. Stiekem kan ik één puntje al wegstrepen, want dat hebben we samen nog gedaan ❤

Wie mijn bucket list-artikelen leest, weet dat ik deze niet schrijf vanuit “YOLO perspectief”. Bij mij zie je geen bungeejumpen of krokodil aaien op de lijst. Sommige lezers vinden mijn bucketlist misschien zelfs kneuterig. Maar so be it – hier is mijn Winter Bucketlist voor 2022-2023 met alles wat ik wil doen in december, januari en februari.

 • Met de kleine naar de babyspa
 • Hot stone massage
 • Kerst in Disneyland vieren
 • Vogelvoer ophangen
 • Kerstfeest met vriendinnen
 • Huis versieren voor kerst
 • Nieuw jaar plannen
 • Koekjes bakken
 • Babyfoto bij de kerstboom
 • Goede dingen doen voor anderen
 • Herfstvideo afmaken, wintervideo starten
 • Valentijn vieren
 • Winter Wellness-avond

Ik kijk ontzettend uit naar de eerste keer dat onze baby de kerstboom in vol ornaat ziet. Ik heb ook al bedacht waar in huis de kerstversiering komt (ik ben van: weinig plekken, grote gebaren) en heb zelf zin in die hotstone massage, dat heb ik namelijk nog nooit gedaan. Ook gaat het best goed met m’n video-editing en hoop ik op een mooi filmpje van de herfst en alles wat we beleefden.

Bucket List Winter 2022

Ik maakte er weer even een printable van voor jullie om te downloaden. Dat kan helemaal gratis – net als alle andere dingen op mijn blog draag ik de kosten voor dit soort zaken helemaal zelf. Lief als je een berichtje achterlaat of mijn blog af en toe tipt – maar dat hoeft natuurlijk niet.

Maak er een mooie winterse warme tijd van!

Anja

4 reacties op ‘Dit staat er op mijn Winter Bucket List 2022-2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.