Geniet van het Weekend (32) – Week 49

Een beetje lastig is het wel, een ‘gewone’ Geniet van het Weekend’ typen, terwijl ik gisteren mijn oudste zoon naar Schiphol heb gebracht. Op het moment dat ik dit typ vliegt hij ergens boven zuid-west Azië, onderweg naar Kuala Lumpur. Het voelt heel gek. Niets is echt anders, maar tegelijk is dat het juist wél. Het zal even wennen zijn. Gelukkig vierden we nog Sinterklaas met elkaar!

Dit weekend gaan we de kerstboom opzetten en vanavond kijken we Nederland-Argentinië bij vrienden, maar heb ik eerst nog een award-uitreiking van mijn werk. Zondag krijgen we nog verlate kraamvisite, als het niet sneeuwt tenminste (de voorspellingen zeggen van alles). Wat zijn jouw weekendplannen? Hier weer mijn lijstje met de dingen die ik deze week las, luisterde, zag en hoorde:

🎄

De Ramp met de Phoenix podcast is tof! Gaat over ‘de Nederlandse Titanic’. Nu 3 afleveringen online.

Wat ik wel/niet las van mijn herfst leeslijst. De winter-editie volgt snel!

Nog een reden voor een Amazon boycot. Wie verzint er nou een trui VOOR TWEE DAGEN PER JAAR?

7x Leukste kerstmarkten van Nederland.

Ik kreeg een Rituals cadeaupakket, kaarsen, chocoladeletters (ja meerdere ja), Rituals geurstokjes, een waxinelichthouder en een feestelijk pakket met badzout, een sjaal én handschoenen van de Sint. Wat een verwennerij, eigenlijk teveel!

In mijn rol als Hulpsint gaf ik zelf een handgemaakte kerstbal, kaarsen uit de sociale werkplaats, een chocoladeletter met donatie aan Het Vergeten Kind (voor mijn moeder) en een handgemaakte mobile en een pyjama (voor de baby) cadeau.

Wat ik ontspulde in november.

A.s. zondag 11 december op tv: Scrooge live – vanuit prachtig Dordrecht! Superleuk om te kijken.

Dit weekend zetten we de kerstboom op. Ik kan niet wachten om onze ‘herinneringensballen’ er weer bij te halen.

Maak er een mooi weekend van! xx

Anja

2 reacties op ‘Geniet van het Weekend (32) – Week 49

  1. Veel plezier met het opzetten van de kerstboom. En ook een beetje troost en sterkte gewenst voor je mamahart. Het lijkt me toch heel wat, als één van je kinderen zó ver weg is.

    Like

  2. Wat leuk, Scrooge vanuit Dordt. Ik ben niet zo dol op kerstliedjes maar mijn geboortestad op zon manier zien op TV lijkt me wel heeel tof☺️.

    Zoonlief aan de andere kant van de wereld is niet niks, maar ik kan je beloven dat het weerzien dan nog extra geweldig zal zijn. Zo was dat in ieder geval wel met mijn (schoon)ouders toen ik terugkwam van een lange reis! 🥰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.