Geniet van het weekend (31) – Week 48

Tsjonge, december alweer! Niet normaal hoe snel de tijd gaat. Ik typte e titel, zag dat het alweer week 48 was en dacht ‘hoe dan?!”. Maar here we are, de laatste maand van het jaar. Afgelopen week was er één met een gouden randje. Ik was alleen met Grote Zoon een lang weekend naar Disneyland Parijs. We genoten niet alleen van het park, maar ook van de rit ernaartoe, waarin we ongestoord konden praten.

En het is maar goed ook dat ik mijn “Grote Zoon-tankje” gevuld heb, want komende week vertrekt hij voor een jaar naar Australië. Phoe, als moeder doet je dat toch wel wat. Tegelijkertijd wens ik hem ook het avontuur. Maar dit is wel een stap hoor! Dit weekend vieren we gelukkig ook nog Sinterklaas met de fam. Dus nog even wat quality time met de hele bups. Vier jij ook Sint dit weekend?

Enfin, hier weer alle mooie, leuke, heftige, toffe en interessante dingen die ik tegenkwam deze week:

🏵️

Ik luisterde voor het eerste de Vogelspotcast, terwijl ik niks met vogels spotten heb. Maar wat een leuke podcast is dat!

Het was m’n 7e (denk ik) trip naar Disney Parijs maar echt genoeg ervan krijg je nooit. Hoe tof dat er weer hele nieuwe delen worden bijgebouwd (een soort “Frozen”-land). Heb ondertussen best wat Disney-tips, zouden jullie die willen lezen?

Ik schreef over de (web)winkels waar ik liever niets koop – met de reden waarom. Primark was nog een goede aanvulling van een paar lezers!

Leuk voor een discussie: zijn boekverfilmingen de moeite waard?

Inmiddels ook aangekomen bij deel 5 van de Kofferbakmoord (podcast). Phoe… heftig zeg.

Ik kreeg m’n Spotify Wrapped en zag dat ik 8.120 minuten naar podcasts heb geluisterd dit jaar 😮

The Crown seizoen 5 staat inmiddels alweer even online, maar ik ben pas deze week begonnen. Alleen cinematografisch is het al een hoogstandje.

Hoe duurzaam is een kaars? Interessant leesvoer.

Omdat 66% van mijn lezers de blog leest op hun mobiel (en 5% op tablet) experimenteer ik met een kleiner lettertype. Wat vind je ervan?

Ik sloot de herfst af op mijn blog met een overzichtje van wat ik wel/niet deed van mijn herfst bucketlist. Volgende week o.a. mijn winter bucketlist, maar ook mijn winter-leeslijst!

November kwam ten einde. Er waren 27.000 views (net iets minder dan in oktober), 41 reacties en ‘55+ leuke dingen doen in de winter‘ was de populairste post.

Maak er een mooi Sintweekend van!

Anja

4 reacties op ‘Geniet van het weekend (31) – Week 48

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.