Wat deed ik wel/niet van mijn herfst bucket list

’t Is weer voorbij die mooie… ohnee ander seizoen 😉 Het is wél de laatste dag van november en daarmee sluit ik de herfst af hier op de blog. Dat doe ik met het overzichtje van alles wat ik al wel en niet deed van mijn Herfst Bucket List 2022. Had jij ook een lijstje? Dan ben ik heel benieuwd naar wat jij allemaal hebt beleefd!

Ik heb het al eerder geschreven, mijn bucket list is geen “extreme dingen die ik nog gedaan wil hebben voor ik dood ga”-lijstje. Eerder een “manieren om te genieten van het seizoen en de mensen om mij heen”-activiteitenverzameling. Dus niet bungeejumpen, wel kaneelbroodjes. Prima keuze als je het mij vraagt 😉

Herfst 2022 Bucket List

Nieuwe gezinsfoto maken in het park

Nee 😦 Dit wil ik nog echt graag doen! Maar iedereen tegelijk bij elkaar krijgen, en goed/droog weer hebben… het lijkt ‘m nog niet echt te worden.

Warme wafels eten ✔️

Yes, op een super druilerige zondag begin deze maand haalde ik voor Mr Dutchie en mijzelf een warme wafel met Nutella (foto).

Kaneelbroodjes bakken ✔️

Ja, ik maakte van die kaneelrolletjes met noten voor bij een zondagse brunch. Zo lekker!

Herfst capsulegarderobe samenstellen ✔️

Ik maakte geen officieel lijstje en blogde er ook niet over, maar legde een aantal herfstitems in mijn kast bij mijn basisgarderobe en toen vond ik het voor nu even gezegend 🙂

Herfstdecoratie ✔️

Op tafel staat een grote vaas, die ik inzet als windlicht met kaars, met kastanjes uit de tuin. Ook heb ik een aantal bloemtakken gedroogd en staan die op de schouw in een messing pot. Ook kocht ik twee nieuwe kussenhoesjes in camelkleur.

Filmavond bij de open haard

We keken naar films en we hebben de open haard ook één keer aangehad, maar dat was niet gelijktijdig.

Naar Amsterdam Dance Event

Ik had hier kaartjes voor, maar besloot deze te verkopen via Ticketswap, want het was de week waarop baby Dutchie voor het eerst drie dagen naar de opvang ging. Als ik naar Amsterdam zou zijn gegaan, had hij ook nog bij opa en oma moeten logeren – en dat vond ik een beetje teveel van het goede (hij ook).

Massage ✔️

Jep, ik boekte voor mijzelf een 90 minuten durende post-natale ontspanmassage en dat was echt heerlijk!

Herfstwandeling ✔️

Yes, we maakten een wandeling door de Delftse Hout.

You’ve got mail kijken ✔️

Ik had een avondje voor mijzelf, deed de kaarsjes aan, pakte de dikke deken en een grote beker thee erbij en keek voor het eerst via Google Play deze film. Zo lief!

Halloween vieren ✔️

Check, ik vierde het zelfs twee keer: één keer in de buurt, met versierde kids aan de deur en één keer op werk.

Naar de Euromast

Ik wilde er graag gaan brunchen met een vriendin, maar we vonden geen datum waarop we allebei konden.

Een echt ‘herfstboek’ lezen ✔️

Ja, ik las er zelfs een aantal. De boeken die ik (niet) las – herfsteditie volgt snel!

Leuk stadje bezoeken ✔️

We bezochten het kleine maar schattige Maassluis en trokken tijdens onze vakantie in de Ardennen naar Malmédy.

Genoten van de herfst

Totaal 10 wel, 4 niet. En dat is helemaal prima! Ik kan oprecht zeggen dat ik het een fijn seizoen vond. Ja, het wordt weer vroeg donker en het is kouder en natter (al viel de kou heel erg mee), maar ik houd er wel van. De gezelligheid van ’s avonds met de kaarsjes en een goed boek. Ook is Baby Dutchie nu uit die echt ieniemienie-fase en hebben we een ritme met elkaar. En eindelijk weer nachten doorslapen, daar werd ik ook heel blij van. De verbouwingen werden ook afgerond en wat was het weer fijn om het huis voor onszelf (zonder bouwvakkers) te hebben!

Wat was jouw favoriete moment van de afgelopen tijd? Volgende week plaats ik hier mijn Winter Bucket List met de plannen voor december, januari en februari!

Anja

7 reacties op ‘Wat deed ik wel/niet van mijn herfst bucket list

  1. Wat een gezellige dingen heb je allemaal op je lijstje staan. 🙂 Bij winter hoort voor mij naar de schaatsbaan en een winterse strandwandeling maken. En ik doe ieder jaar tussen kerst en oud&nieuw een uitgebreide eindejaarsbeschouwing, dus die gaat er ook dit jaar weer komen! Ben benieuwd naar jouw winterlijstje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.