Geniet van het weekend (30) – Week 47

Schreef ik afgelopen vrijdag nog dat ik een rustig weekend voor de boeg had, bleek al op zaterdagmiddag dat dat niet het geval zou zijn: mijn toneelvereniging zat met corona en zocht een invaller. Dus stond ik zondag ineens op de planken! Verder ontbeten we buiten de deur, kregen we kraambezoek waarmee we Syrisch aten en bestelde ik Sintcadeautjes.

Het is maar een korte Geniet van het Weekend dit keer, want als je dit bericht leest ben ik een lang weekend in Disneyland Parijs. Zo leuk, ik ga met Grote Zoon alleen. Wel even een stukje rijden, maar dat hebben we ervoor over! Hier weer het lijstje met wat ik deze week tegenkwam:

🛒

Vandaag is het Black Friday, maar daar doe ik niet aan mee.

De podcast Napleiten vind ik interessant en goed gemaakt, maar het is een hoog gehalte ‘witte mannen van middelbare leeftijd zijn het eens/oneens met elkaar’.

Om te delen, zeker als je zelf een kindje verwacht: écht toffe kraamcadeaus.

Het was ineens koud en dus haalde ik de sjaals en mutsen van zolder en ruimden we de zomerjassen op. Een echt novemberklusje.

Beter vind ik ‘Appie‘ een podcast van De Gelderlander over de gewelddadige overval op de Albert Heijn in 1990 door iemand die – saillant detail – Appie heet.

Voor als je zin hebt in knutselen: een duurzame adventskalender met simpele, mooie inhoud.

Wat goed, dat Sustainable Sint initiatief.

Lees dit voor je gaat kerstshoppen.

Geen Donderdag Date Night want ik ben dus in Disneyland. Hotel Cheyenne, yihaa!

Fijn weekend allemaal!

Anja

4 reacties op ‘Geniet van het weekend (30) – Week 47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.