De Griep

Inmiddels hebben we 12 dagen op bed gelegen met koorts. En met we bedoel ik ik. Flinke hoofdpijn, rillingen, verveling. We zijn het zat (ja dit geldt wel voor meerdere personen). Nu de koorts voorbij is, is mijn lijf een vaatdoek. Heel weinig energie. Mijn lichaam heeft hard moeten knokken. Ik doe per dag een uur of 4, 5 werk en de rest rust ik.

If you’re healthy, you want it all. When you’re unhealthy, all you want is your health.

Dat is een waar woord. Ondanks dat we in de aanloop naar een nieuw huis zitten, heb ik over vrij weinig anders nagedacht dan de dag een beetje doorkomen. Ik hoef niets te kopen. De advertenties doen me niets. Ik denk aan fruitsapjes. Een boterham. Allemaal al heel wat als je totaal geen trek hebt.

Ik lees wat blogjes en puzzel wat. Probeer rustig te blijven, want ik ben eigenlijk een bezig bijtje maar m’n lijf wil niet. Kan niet wachten tot ik weer de oude ben. Maar volgens de dok kan dat nog wel wat weekjes duren.

Nou ja. Duimen voor spoedig herstel maar. Tips zijn welkom.

Anja

12 reacties op ‘De Griep

 1. Beterschap🌻! Wij, de redacteurs van Lamoois waren ook erg ziek. Onze tip voor jou is: blijf vooral veel thee(gember thee) of water drinken. En neem af en toe een frisse neus 😊 . Sterkte 💕

  Like

   1. Aaww vervelend. Goed je rust nemen 😊 Ik ben gelukkig weer beter, Laura is nog een beetje ziek. Maar het gaat gelukkig de goede kant op 🤗

    Like

 2. Beterschap voor jullie. Het hakt er in hè, zo’n echte griep. Dat je denkt: waar maak ik me druk om als ik me niet ziek voel! Bijzonder hoe dat werkt. Hopelijk krijg je je energie gauw weer terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.