De 15 bijzonderste zoektermen op mijn blog

Toegegeven – dit artikel-idee komt rechtstreeks van andere bloggers (zoals Romy van Vaker Vrolijk, toffe blog!) maar is daarom niet minder leuk om zelf uit te voeren… en de uitkomsten zijn natuurlijk per blog verschillend! Daarom vandaag hier op mijn blog… de gekste zoekwoorden en -termen op MinimalistDutchie.com!

Neem trouwens dit keer geen kop thee om dit artikel te lezen… dat levert je gegarandeerd spetters op je scherm op. Je bent gewaarschuwd 😉

1 – Amazon

Hij scoort het hoogst in de categorie ‘vage zoekwoorden’. Er staat ook verder niets bij. Ik snap ’t niet. Deze Amerikaanse spullendienst en ik hebben niets met elkaar te maken. Sterker nog: we staan eigenlijk lijnrecht tegenover elkaar met al die prullaria die er te koop is.

Misschien denkt men – omdat ik een Engelse blognaam heb – dat er een boek van me te vinden is op deze website? Of dat ik met affiliates werk? Of dat ik eigenlijk een heel avontuurlijk typje ben en is dit het universum dat me vertelt dat dit mijn volgende go-to reisbestemming is.

2 – minalismw blig2

Er zijn maar liefst 7 (!) mensen die deze zoekterm – gevalletje creatieve spelling – precies zó hebben gespeld. Minimalisme is best een lastig woord… maar dat 2-tje erachter vind ik toch wel opvallend 😀

3 – minimaldutchie

Ik hoop niet dat ik een minimale Nederlander ben. Ik ben best patriottisch, groot fan van de kleur oranje en 1.76 cm lang. Daar is weinig minimaals aan, toch 😉

4 – waarom was het eerst niet handig dat er geen geld was

Ik heb vijf minuten naar deze zoekterm zitten kijken. Dit is me een filosofisch vraagstuk hoor! Waarom was het eerst niet handig dat er geen geld was… betekent dus ook de vraag: waarom was het wél handig dat er geen geld was? Of waarom was het eerst handig dat er wel geld was? Vooral dat “eerst” in deze zin triggert me. Eerst was er geen geld… alleen het ruilen van diensten? Twee keer werd deze zoekterm ingetypt. It puzzles me!

5 – panties recycling

Deze vind ik leuk omdat het meervoud van panty in Nederland ‘panty’s’ is. Panties (op z’n Engels) zijn onderbroekjes / slipjes. Die zou ik niet zo snel willen recyclen, eigenlijk 😉

6 – float like

Ik ben heel open minded hoor, maar deze… float like… a boat? A goat? Whatever rows your boat, mensen, maar wat deze zoekterm betekent: Joost mag het weten.

7 – kokos olie los vel

Mijn blogbericht over kokosolie en hoe je dat kunt gebruiken (of niet) als dag- en nachtcrème is één van de allerbeste berichten ever. Maar of het ook helpt bij los vel, weet ik niet.

8 – studio het spijt me

Een idee, iemand??? So many questions… Ik begrijp er niks vaaaaaan.

9 – totaal geen zin om ook maar iets te doen

I hear you, sister, I hear you. En weet je, dat is helemaal niet erg. Ik schreef zelfs een artikel over flaneren, een beetje stylish versie van lummelen. Niet dat ik er zelf erg goed in ben, maar soit.

10 – hoe partner overtuigen van minimalisme

Ik denk dat deze vraag bedoeld is voor Mr. Dutchie 😉 Ik zal het ‘m eens vragen. Overigens schreef ik wel over het ‘gedoe’ met een partner / in een relatie als je zelf minimalist bent, maar de andere persoon dus niet.

11 – dating voor minimalisten

Heheheh… die is uit dezelfde categorie. Hoe je dat doet? Open een datingapp. Zet erop dat je praktiserend minimalist bent en dat je de ander uitdaagt om een passende date te vinden voor jullie. Beetje creatieve flair erin, hoppa!

12 – beste manier om lippenstift overzichtelijk te houden

Deze weet ik! Deze weet ik! Stap 1. Knikker al je lipstick weg op 1 of 2 favorieten na. Stap 2: er is geen stap 2.

13 – baklava oorsprong

Misschien nog wel de leukste! Ik weet de oorsprong van baklava niet, ik weet niet wat het met mijn blog te maken heeft maar ik weet wel dat ik verse baklava heeeeeeeel lekker vind. Maar ik ben de kwaadste niet; het antwoord op de vraag is dat de oorsprong van baklava onduidelijk is en dat er verschillende etnische groeperingen zijn die claimen dat zij baklava hebben bedacht. Wel tof dat men dan bij mij uitkomt voor een oordeel in deze netelige kwestie.

14 – huis lijkt wel een showroom

Hier moest ik ook om lachen. Dat zegt mijn vriend namelijk wel ‘ns: “het moet hier geen showroom worden”. Navraag gedaan hoor, maar hij is niet de inzender van deze zoekterm.

15 – hoe kun je anders tegen kerst aankijken

Ehm… van links als je rechtshandig bent? 😉 Flauw natuurlijk, ik begrijp wat er hier bedoeld werd. Ik schreef er dan ook een artikel over; Kerst 2018: Ik ben rijk. En voor dit jaar zit er eentje in de pijplijn – Hoe vier je kerst als minimalist? – maar daar moet je dus nog even op wachten.

Tot zover deze gekke, grappige maar soms ook serieuze vragen en zoektermen. Ik hoop natuurlijk dat iedereen vindt wat zij/hij zoekt hier. En als niet, dan is dit een open uitnodiging om vooral de onderwerpen te delen waar jij meer van wilt weten.

xAnja

Fotocredits: Jane Palash

Anja

6 reacties op ‘De 15 bijzonderste zoektermen op mijn blog

  1. Haha, dit is zo grappig! Ik blijf die supervage zoektermen die je op geen enkele manier logisch aan je blog kunt koppelen echt fascinerend vinden. Ik bedoel: bij bepaalde superrelevante SEO-geoptimaliseerde artikelen kom je maar niet op pagina 1, en met andere compleet random zoekwoorden vinden mensen je? Heel vreemd 😉

    Like

  2. Ik ben benieuwd naar het artikel over minimalistische kerst! Ik hoop dit jaar op een of andere manier te vermijden dat het een groot vreetfestijn wordt met flutterige plastic versiersels en goedkope chocola 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.