Geniet van het weekend (18) – Week 35

En toen was het alweer september! Tsjonge jonge, maand 9 van 2022 is “aan”. Hier is de volgende verbouwronde begonnen: de buitenkant van ons huis wordt aangepakt. Voor dit weekend staat er daarom, naast wat visite, verder niets op de planning. Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

👍

We keken Green Book op Netflix, een prachtige maar ook best heftige film over een zwarte pianist in de jaren ’60 in het zuiden van Amerika. Won 3 Oscars.

Deze week las ik ‘De rest van de dag’ van Kazuo Ishiguro uit. Wat een prachtig boek, heel anders dan ik in tijden heb gelezen! Benieuwd naar de film.

Bloglezer Cindy kwam met een briljante gouden tip als het gaat om ontspullen na je vakantie: pak alles maar één keer aan (zie de post voor haar reactie).

Mooi artikel voor de perfectionisten onder ons (Engels).

Hardop gelachen. Zo herkenbaar.

Ooit wil ik een eco-huis met een eetbare tuin eromheen. Tot die tijd kijk ik naar mensen die dat doen op YouTube 😉

Voor de liefhebbers van design en klusprogramma’s: er staat een nieuw seizoen van Dream Home Makeover op Netflix.

Ontroerend gedicht (onderaan).

Ook verslaafd aan true crime? Dan is That Chapter op YouTube absoluut een aanrader. Mike is uit mijn leven niet meer weg te denken.

De podcast ‘Is het leven een zeven‘ praten vader (psychiater) en zoon (onderzoeker in de psychiatrie) over mentale gezondheid: omgaan met verlies, zelfvertrouwen, liefde ervaren en geven. O.a. via Spotify.

“Je hoeft niet de baas te zijn om verschil te maken.” Mooi portret.

Ik schreef over de paar speeltjes die je in huis kunt halen voor een baby van 0-6 maanden om de ontwikkeling te stimuleren. Maar ook zonder spulletjes kun je veel doen met een kleintje: dansen op muziek, “praten” tegen elkaar, knuffelen, zingen…

Donderdag Date Night was meer Donderdag Date Day: we ontdekten het schattige, dorpse Maassluis met een ANWB-wandeling en genoten van het fantastische weer op een terras (foto).

*

Einde bericht. Over. Uit 😉 Ohnee, de vraag van de week nog: Wie was jouw lievelingsartiest vroeger? Welke zanger of band?

Anja

5 reacties op ‘Geniet van het weekend (18) – Week 35

 1. Toevallig had ik die DVD Green Book in mijn handen bij de bieb, maar het is “What happened to Monday” geworden. Ik moet hem nog gaan kijken, maar lijkt me interessant.
  Mijn favoriete muzikanten van vroeger? U2 en Bob Dylan. Maar ook: The Cure, Doe Maar, Duran Duran.

  Like

 2. Wat weer een leuk en inspirerend bericht. Het ontspullen na de vakantie is echt een eye-opener.

  En mijn favoriete zanger/band vroeger?

  Toen ik een jaar of 10/11 was, was ik helemaal gek van Alice Cooper en Slade. Een aantal jaren later waren dat Black Sabbath en John Denver, gevolgd door Saga.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.