Geniet van het weekend (33) – Week 50

Tsjonge, wat een week (zeg ik dat niet bijna elke keer?)! Van het afscheid vorige week donderdag op Schiphol van mijn zoon tot aan de kerstborrels deze week en de drukte op werk en het ophalen en opzetten van de kerstboom – plus de keer dat we om 8 uur wakker schrokken van de fysio die voor de deur stond… het was me er eentje! Na de kerstborrel van gisteren (lees: vannacht) maak ik me klaar voor het weekend wat voor de deur staat.

Vandaag, op mijn “vrije vrijdag” heb ik ook genoeg te doen. Spullen regelen voor ons Meidenkerstfeest morgen (met vriendinnen), moet ik nog naar de bibliotheek, wat dingen doen voor werk (ja op m’n vrije dag ja!) en loop ik achter met de voorbereidingen voor kerst. Maar – no stress hier – alles komt vast op z’n pootjes terecht. Eerst zo de baby ophalen bij mijn ouders, waar hij voor het eerst gelogeerd heeft.

Vanwege de andere zaken slechts een paar tips en dingen die ik tegenkwam deze week:

🎅

Wat een goed stuk over de wegwerpcultuur in NRC. Sluit aan bij mijn eigen doelen voor 2022 (later meer).

Hoe je kan genieten van kerst zonder kerstboom.

We bingewatchten 1899 op Netflix. Vette serie hoor, op het puntje van m’n stoel.

Wist je dat Antoni Gaudí stierf nadat ‘ie was aangereden door een tram en naar het armenhospitaal werd gebracht (waar ‘ie waarschijnlijk slechte verzorging kreeg).

Verrassende vegetarische kerstmenu’s (van makkie tot fine dining)

Rijtips voor als het glad is.

Ik denk dan altijd: wat ga je dan daarna doen?

Mijn winter bucket list met printable om je eigen lijstje te maken.

Mooi, deze Japanse en minimalistische interieurs.

Fijn weekend! xx

Anja

3 reacties op ‘Geniet van het weekend (33) – Week 50

  1. Hi! Ik moest even terugscrollen, maar heb er nog één gevonden. Ik meen me te herinneren dat je al had aangekondigd minder/anders te gaan bloggen. Maar wilde bij deze wel vertellen dat ik ze mis, de weekend-genieters. Niet om je op te dragen ze weer te maken, dat mag je uiteraard helemaal zelf weten, maar weet dat ze gemist worden 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.