De (on)zin van gratis | Blog op GRN United

Onlangs werd ik benaderd door Michelle, één van de oprichters van GRN United. Dat is een platform vol inspiratie voor een duurzaam leven. Ik heb ‘ja’ gezegd op het schrijven van een aantal gastblogs daar. Mijn eerste, getiteld “de (on)zin van gratis” is er vandaag te lezen:

Hoeveel wuppies heb je nog in huis? Draag je écht die zonnebril met dat bedrijfslogo erop? Met hoeveel pennen van de laatste cursus schrijf je nog? Gratis spullen komen van overal en nergens je huis in. Maar wat moet je ermee? En hoeveel is iets nog waard als jij er helemaal niets voor hebt betaald?

Lees het hele artikel op GRN United (klik).

Anja

4 reacties op ‘De (on)zin van gratis | Blog op GRN United

  1. Goed artikel! Wat dacht je van ballonnen en speelgoedjes bij je happy meal?? Beland na 1 x spelen in de kast. Een megadoorn in mijn oog. Als ik die items allemaal los moet kopen, dan ben ik duurder uit…vandaar dan maar zo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.