’n Blijmakerslijstje (want ik was druk)

Vroeger (lees: 1,5 jaar geleden) schreef ik vaker Blijmakers (je vindt ze op de blog door te zoeken op “blijmakers”), elke twee weken ongeveer. Een soort gratitude list, een lijstje om je te herinneren aan de mooie, kleine dingen des levens.

Gewoon, omdat het kan.

Vandaag hoort hier een nieuwe blogpost te staan, maar ik heb dit Pinksterweekend genoten van een paar wandelingen en op zaterdag wat werk voorbereid, dus er is geen “echte” blogpost uit m’n digitale pen gevloeid. Ik was druk. Niet druk-druk-druk, maar gewoon: bezig met andere dingen.

Dat woord heeft zo’n andere betekenis gekregen hè…

Anyway, vandaag dus wel een nieuwe blijmakerslijstje. En dat is ook ook goed 🙂

1 Happy Place/Moment

We liepen 2e Pinksterdag deze pannenkoekwandeling (zonder pannekoeken, met salade) door Den Haag en Scheveningen. Echt een aanrader. Tijdens de wandeling realiseerde ik me dat m’n vriend en ik 14 maanden verbouwen zonder al teveel (emotionele) kleerscheuren hebben overleefd en het ervoor heeft gezorgd dat we elkaar beter kennen. Dat was tof ❤ 

2 Eat, Drink & Be Merry

Het diepvriesfruit van Aldi is zeer betaalbaar, lekker, gezond (in tegenstelling tot wat er vaak beweerd wordt is diepvries net zo gezond, zo niet vitaminerijker dan vers!) en heel gemakkelijk in van die langere weekenden waarin de groente/fruitman niet open is.

3 Favo outfit

Skinny jeans & zwarte blouse.

4 Van Waarde 

Rust in je hoofd. Ik heb ’n hoop voor m’n kiezen gehad de laatste tijd (zie deze post) en het gaat weer de goede kant op.

5 This made me LOL

Een dom-blondje grapje van m’n zoon. Ik ben ‘m nu al vergeten. 

6 Mooiste blogpost

Deze post, over het financieel opvoeden van kinderen van Mariimma vond ik waardevol. Iets waar normaal gesproken niet zo over nagedacht wordt, en al helemaal niet over geschreven.

xAnja