Doneren en winnen: de uitslag!

Omdat mijn blog op 26 juni vier jaar bestond, hield ik een speciale actie: niet alleen kon één van mijn lezers iets leuks winnen, maar wilde ik ook iets voor mijn medemens doen uit naam van mijn bloglezers. De resultaten van die actie – en de uitslag wie het MinimalistDutchie verrassingspakket heeft gewonnen, lees je vandaag.

Doneren

Eerst even over die doneer-actie. Ik koos voor de Actie Zomerpret van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dat leek me wel een heel mooi doel met de zomervakantie/schoolvakantie voor de deur. Deze actie is er voor de 300.000 kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in armoede, waardoor er in de zomer geen of maar weinig geld is voor vakanties of om leuke dingen te doen in de schoolvakantie. Voor elke reactie op de blog – en dus uit naam van die lezer – zou ik € 2 doneren.

Er kwamen maar liefst 37 reacties binnen een paar dagen.

Dus namens jullie:

Lisa, Charlotte, Merle, Anouk, Cristien, Ashley, Constance, Marijn, Evelien, Sara, Lieze, Ilse, Audrey, Marina, Sanne, Wilma, Yvonne, Ilse 2, Lisanne, Anna, Anouk 2, Kim, Neeltje, Marieke, Cindy, Esther, Francoise, Darina, Irene, Petra, Lineke, Zeeuwsemama, Janne, Annemiek, Judith, Monique en Madelijn…

is de donatie naar Kinderhulp ter waarde van € 74 verzonden!!! Waanzinnig! Daar kunnen op de valreep nog een aantal mooie rugzakken voor de vakantie mee gevuld worden.

Niet meegedaan of te laat gereageerd? Je kunt zelf natuurlijk ook doneren!

Winactie

En dan was er ook het moment om één van mijn lezers in het zonnetje te zetten met het MD verrassingspakket. Daar zit in:

  • een belevenisbon
  • een aantal MD favorieten
  • iets lekkers met bubbels

De winnaar van dit pakket is geworden:

*** Cindy J. ***

*taart*
*champagne*
*glitters en slingers*
*confetti*

Van harte Cindy! Leuk om iemand die al wat langer de blog volgt zo te kunnen bedanken. Stuur s.v.p. even je contactgegevens (adres) naar me toe via het contactformulier, dan maak ik het pakketje in orde!

Nogmaals heel veel dank aan iedereen die leest, reageert en meedoet met deze acties. Juist de interactie met mijn lezers maakt het bloggen zo leuk! Blijf me volgen voor allerhande content op het gebied van ontspullen, minimalisme, persoonlijke ontwikkeling, capsule garderobes en natuurlijk de verbouw- en tuinupdates.

You guys are awesome!

xAnja

Anja

9 reacties op ‘Doneren en winnen: de uitslag!

  1. Oh wow, ik schrik er een beetje van. Ineens zie ik mijn naam staan dat ik heb gewonnen. Wat leuk zeg! Ik ben heel benieuwd naar de prijs en zal mijn gegevens sturen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.