Geniet van het weekend (4) – Week 21

Hoogtepunt van de week: het moment dat ik volmondig ja zei tegen mijn lief. Maar zeker ook het weekend daarna (later meer). Ik voel me een gelukkig mens. Tegelijk: de zoveelste school shooting in Amerika. Ongelooflijk. En ‘gewoon’ ook hemelvaart gisteren: (hoe) heb jij genoten van het extra dagje vrij?

Net als de voorgaande weken deel ik weer mijn ontdekkingen van deze week als inspiratieblogje voor het weekend:

💠

Ik begon aan F*ck de liefde op Netflix maar vond het acteren niet om aan te zien (sorry). Is deel 2 beter?

Momenteel favoriet: groene thee mandarijn van Pickwick. #nonspon

Leuk wegkijken: Fixer upper op TLC met Chip en Joanna Gaines. Op zaterdag.

Ik kreeg een mail van een beginnend minimalist die niet goed wist waar te beginnen en schreef vervolgens deze blogpost.

Wandelen. Heerlijk rustgevend.

Ik deed mijn eerste bestelling bij Pieter Pot. Later meer.

Ik heb ‘Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen‘ bijna uit. Wat. Een. Goed. Boek. Irene schreef het ook al: eigenlijk verplichte kost voor elke ouder(-in-spe). Heb jij ‘m gekocht maar bewaar je ‘m niet? Ik neem ‘m graag van je over (ik heb ‘m nu van de bieb, maar wil er graag zelf eentje).

Over het vinden van een baan die past bij je talenten.

Seizoen 5 van Somebody Feed Phil, één van mijn alltime favo series op Netflix, staat online.

Parijs, maar dan zonder lichtvervuiling.

Nu het huis is ‘ontploft’ vanwege de verbouwing, hou ik moed met plaatjes.

Alpro barista soya = fantastisch. #nonspon

Vaker adhd-diagnose bij jongste kids van de klas (2).

Met nog 7,5 week tot de uitgerekende datum is er nu serieus sprake van nesteldrang. Maar de babykamer is nog niet af en we hebben ook nog geen keuken. Volgende week maar babykleertjes wassen, dan. Dat kan tenminste wel!

Geen lichte kost, maar toch moest ik het lezen.

Mooi.

Donderdag date night: ik wilde naar het strand en dan daar lekker eten, want ook ik had Hemelvaart vrij. Maar mijn nieuwe echtgenoot voelde zich niet zo lekker en dus ging ik maar op vloerenjacht. In m’n eentje.

Ik vind het heel leuk om jouw tips te lezen of om te horen dat je één van mijn ideetjes als waardevol / interessant / opvallend hebt ervaren. Laat gerust jouw mening horen via de reacties hieronder!

Enjoy! x

Anja

3 reacties op ‘Geniet van het weekend (4) – Week 21

  1. Nog maar 7,5 week, jeetje dat gaat ineens snel. Had even niet gelezen bij je. Nog steeds breng ik iedere week wel iets weg. En probeer zo weinig mogelijk binnen te halen. En je tips mbt de seizoen garderobes gebruik ik nog steeds. Heel fijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.