Bijna jarig! Deze 3 dingen staan er op mijn verlanglijstje

Nog 3 nachtjes en dan blaas ik alweer 38 kaarsjes uit. Phoe, dat is eruit. 38! Dat vind ik al zo oud klinken, maar ik voel me nog helemaal niet zo! Al had ik dat met 37 ook, haha. Het zal wel weer even wennen zijn. Wat er op mijn verlanglijstje staat, daarover gaat dit blogbericht.

Ik houd het hele jaar door in een Pinterest-album bij wat voor dingen ik graag zou willen hebben, maar nog niet direct nodig heb. Vaak gaan er ook weer dingen van dit lijstje af, ongekocht, omdat ik in het moment het wel een tof idee vond, maar later toch niet. Dat is mijn manier van bewust aankopen doen – en ook iets hebben om te antwoorden als mensen vragen “heb je nog wensen voor je verjaardag?” (en ook net zo handig met kerst en Sint). Dit zijn de drie dingen die ik dit jaar als antwoord zou kunnen doorgeven:

1 – Hangmat

Ik heb er ooit één gehad en dat was echt heel fijn in de tuin. Voor een dutje in de schaduw, een beetje lezen of mijmeren. Het lijkt me fantastisch om er weer eentje te hebben, zeker nu we ons gezin hebben uitgebreid en ik met de kleine man tegen me aan weg kan dommelen. Ik hoop op een duurzaam geproduceerde, bijvoorbeeld van Tropilex.

2 – Nieuw parfum

Mijn “oude” parfum is inmiddels alweer zo’n 3 maanden op. Toch heb ik geen nieuwe gekocht, omdat ik wist dat dit een mooi verjaardagscadeau zou zijn. Ik heb al langere tijd Coco Mademoiselle van Chanel, maar op de luchthaven van Heraklion kwam ik echter een nieuw parfum tegen wat ik heel erg kon waarderen (en ik ben een moeilijke): Nomade van Chloé. Hij ruikt… avontuurlijk. En fris. Het heeft iets romantisch en iets spannends tegelijk. Heel gaaf! Met cadeaubonnen hoop ik een mooi flesje te kunnen kopen.

3 – Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen

Over dit boek van Philippa Perry heb ik al zoveel geschreven, dat ik het nu maar bij een simpele vermelding houd. Ik leende het eerst van de bieb, maar vond het zo goed dat ik het graag als naslagwerk zelf in mijn kast zou willen hebben. Dan moet het wel een goed boek zijn, hè. Ja, dat is het ook. En met een prijs van 15 euro is dit ook een mooi aardigheidje.

Toegegeven, dit lijstje staat hier, maar net zo goed zou ik een verjaardag kunnen vieren zonder cadeaus. En als ik niets krijg, dan is mijn verjaardag niet minder geslaagd. Zo neemt Mr Dutchie mij ergens mee naartoe voor mijn verjaardag, in plaats van dat ik een product/ding krijg. Ik ben namelijk het meest dankbaar voor weer een jaar erbij, met alle hoogtepunten (en soms ook verdrietige dingen). Daarover meer op mijn verjaardag volgende week!

Anja

3 reacties op ‘Bijna jarig! Deze 3 dingen staan er op mijn verlanglijstje

  1. Een herinnering als cadeau (samen iets doen) is vaak het allermooist, vind ik.
    Verder wel heel erg leuke cadeautips en goed idee met dat lijstje op Pinterest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.