Geniet van het weekend (13) – Week 30

Vandaag is onze mini alweer een maand oud! Ik moet zeggen dat het even wennen is hoor, met zo’n kleintje, oef! Gelukkig slaapt ‘ie meestal goed en zijn we nog met z’n tweeën thuis om voor hem te zorgen. Wat ga jij dit weekend doen? Hier staat er nog helemaal niets op de agenda, dus alles ligt nog open!

📆

We kijken de serie Community op Netflix. Al een oudje, maar ik kende het niet. Het gaat over een Community College (soort vavo/avondschool) waar een aantal bijzondere volwassenen hun diploma proberen te halen. Ik kan er hardop om lachen. Afleveringen zijn maar zo’n 20 minuten en dat is precies goed nu 😉

Leuke zomerse achtergrondjes voor je telefoon.

Ik schreef over een minimalistische babyuitzetlijst (waar twee keer inbakerdoek op staat, inderdaad!) die “tried and tested” is.

Mooi stuk van Romy over dapper zijn (zonder bungeejumpen).

Knap hoe Vera van Forever38.com al jaren haar weekoverzichtjes deelt.

“Ouderschap is als een verre reis maken,” las ik ergens: “eerst is er die lange vlucht, dan de jetlag, dan de transfer waar je eigenlijk al geen zin meer in hebt, voor van alles moet je bijbetalen en af en toe is er een helse discoavond naast je bed die de hele nacht doorgaat. Maar oh, de uitzichten! De ervaring, de bijzondere momenten, de onverwachte gezelligheid. De verrassingen en ontdekkingen die je nooit had verwacht!”

De Grote Verbouwing van Nederland… toekomstmuziek die toch na de zomervakantie al begint (en 30 jaar duurt).

Lievelingsliedje van de week: Never Tear us Apart van INXS. Ik dans erop met baby Dutchie.

Ook op Netflix en het kijken waard: Zodiac, een film over een seriemoordenaar, maar meer nog over de cartoontekenaar van een lokale krant die erbij betrokken raakt.

Beter laat dan nooit: voor als je als zzp’er/ondernemer deze zomer weinig opdrachten hebt.

Als mensen ‘advocado’ zeggen in plaats van ‘avocado’ gaan bij mij de nekharen overeind staan. Ik ben kennelijk niet de enige, hier 20 van dat soort woorden. Lekker!

Ik begrijp dat de kruidnoten er alweer aankomen. Ik boycot ze steevast tot de Sint in het land is.

Tips gevraagd voor een goede foundation (liefst duurzaam en niet op dieren getest). Mijn wallen kunnen wel een beetje hulp gebruiken 😉

Gisteren hadden we een thuisdate: dinner via Thuisbezorgd and a movie: Cold Mountain.

*

Vraag van de week: werk jij in loondienst of zelfstandig? Of helemaal niet (meer)?

Anja

4 reacties op ‘Geniet van het weekend (13) – Week 30

 1. Foundation, of eigenlijk alles, van Jetske Ultee. Topspul, krijg er een hele mooie huid van en ze verkopen zonnebrandcrème in een flacon van een liter met tapje. Geniaal!
  Enigszins duurzaam, vooral qua verpakking geloof ik, maar sowieso vegan ingrediënten en niet op dieren getest.

  Like

 2. Wat een leuke blogpost
  Dank voor de Netflixtips ( al hoewel met het mooie weer zit ik misschien toch liever nog buiten)
  En hilarisch de verkeerd uitgesproken woorden
  Foundation heb ik van Hema BAE
  Vegan en geen dierproeven bevalt prima

  Like

 3. O, dat lijstje met twintig woorden vind ik hilarisch! Mijn grootste ergernis staat er ook tussen: sowieso. De eerste keer dat iemand mij mailde of ik ‘zo en zo’ iets wilde, snapte ik niet eens wat ze bedoelde. Ik vroeg me vooral af wat ze met zo en zo bedoelde. Hoe? Het duurde echt even tot het doordrong bij me dat ze sowieso bedoelde…
  Fijn weekend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.