8 Quotes om te lezen voor je aan Black Friday shopping begint

Donderdag is het Thanksgiving in een aantal landen, waaronder Amerika. Traditioneel gezien begint dan de dag daarna de Black Friday sale. In Nederland doen we niet aan Thanksgiving (stel je voor dat we dankbaar zijn!) maar ondertussen wel aan Black Friday. Werkelijk waar alles lijkt wel in de sale. Aantrekkelijk?

Heb je de deals al in je mailbox gehad en de Instagram posts met ENORME KORTINGEN al gezien? Je bent niet de enige. Vergeet niet dat de meeste winkels hun prijzen vóór de aanbiedingsperiode omhoog doen of promoten met van/voor prijzen die nergens op slaan.

Overweeg je lekker te gaan shoppen?
Laat je niet gek maken.
Deze quotes kunnen je een handje helpen als je bijna overstag gaat.

En de laatste:

😀

Meer lezen over Black Friday? Twee jaar geleden schreef ik ‘hoe Black Friday me leert om tevreden te zijn met wat ik heb’. Het is nog verbazend actueel.

Fijne feest koopdagen?!
xAnja