Een update van mijn Lente Bucketlist 2022

Aanstaande dinsdag (21 juni) begint de zomer officieel. Het leek me een mooi moment om terug te blikken op mijn Lente Bucket List 2022 en te zien wat ik wel en niet deed. Hier vind je het originele blogbericht terug.

Wandeling ‘Het Verhaal van Nederland‘ maken

❌ Nee, wel maakte ik veel andere wandelingen, waaronder door de Amsterdamse Waterleidingduinen, het hanzestadje Elburg, de Escape Tour-wandeling in Harderwijk en de 5 km-wandeling over zandverstuiving de Haere, waar we zebra’s, yaks en kamelen tegenkwamen (geen grap!).

Vlindertuin bezoeken

❌ Nope, dit kwam er niet van. Een mooie voor op de Zomer 2022 Bucketlist!

Boek lezen in het park

❌ Ik las heel veel deze maand, maar (nog) niet buiten in het park.

Biologische markt bezoeken

❌ Nou, dit begint goed hè, met 4 kruizen. Ook dit kwam er niet van.

Tuinieren

✔️Yep, gedaan. Niet heel veel, maar ben toch wel lekker bezig geweest in de tuin. Snoeien, onkruid wieden, the usual.

Koffie kopen voor de persoon na mij

✔️ Op vrijdagochtend ging ik voor een latte en zorgde dat er genoeg geld lag voor de persoon na mij.

Barbecueën

✔️ Yes, spontane actie van Mr Dutchie op een vrijdagavond in mei.

Nachtje weg / citytrip in Nederland

✔️ Nachtje weg dan. We verbleven na onze bruiloft op het ss Rotterdam (in hartje Rotterdam) en sliepen daar in een fantastische suite.

Kaartje voor Moederdag schrijven

✔️ Yes, ook deze mag afgevinkt. Bij het cadeau voor Moederdag zat een zelfgemaakt kaartje met een lieve boodschap.

Iets knutselen

✔️ Ja, ook deze klopt wel. Ik maakte een kaartje voor Moederdag (heel simpel) en knutsel momenteel digitaal aan mijn zwangerschapsfotoboek. Het trouwalbum is al af. Ook knutselde ik een taart voor een ‘vrijgezellenvriendin’ en deed de styling en design voor het hele vrijgezellenweekend. En ik ontwierp zelf onze trouwkaart.

Picknicken (mooi plekje zoeken)

✔️? Als je onder picknicken een restaurantterras met picknickbanken verstaat, dan ja. Als je op een kleedje in het gras bedoelt, dan nee.

Kleding doneren

✔️ Si, ook deze kan afgevinkt. Ik kreeg een verhuisdoos vol met tweedehands baby- en peuterkleding en zocht zelf de dingetjes uit die ik graag wil gebruiken voor onze mini. Het was meer dan genoeg voor ons (en 1 baby) en dus besloot ik ook een groot deel te doneren aan een Moeder-en-Kind-stichting.

Eindscore: Vier niet, 7 à 8 wel. Niet slecht, maar zoals eerder gezegd: alle punten behalen is absoluut niet het doel van deze lijstjes. Ik vind het gewoon heel leuk om kant-en-klare ideeën te hebben voor een dagje weg, een middagje vrij of als het spontaan mooi weer is.

Dat was ‘ie voor het voorjaar van 2022, op naar de zomer! Wil je mijn lijst van vorig jaar terugzien, die vind je hier.

Anja

4 reacties op ‘Een update van mijn Lente Bucketlist 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.