FeelGoodFriday | Winkeltasjes wegdoen

In de rubriek FeelGoodFriday ligt de focus op dingen die je snel weg kunt gooien of waarmee je extra troep in huis voorkomt. Zonder problemen en zonder spijt. Korte, minimalistische blogberichtjes met een simpele boodschap. Vandaag deel 5: shopping bags of winkeltasjes wegdoen.

Heb jij ook zo’n tasjes-tasje? Je weet wel: zo’n grotere tas, waarin kleinere plastic en stoffen tasjes zitten. Hoe vaak gebruik je die nu eigenlijk? Ik had ook een aantal van die grotere shoppers in huis, gekregen op beurzen enzo, waar ik eigenlijk nooit wat mee deed. Nu de verhuizing er hier aan komt, heb ik een paar stevige bewaard. En de rest is allemaal weggedaan. Dat is dan ook de FeelGood tip van deze Friday: kies 1 à 2 shoptassen en gooi de rest lekker weg. Bam! Dat ruimt snel op. Kun je lekker in de zon gaan zitten.

TIP: investeer in een goede winkelmand van gevlochten riet. Gaat heel lang mee! Of gebruik je rugtas voor het boodschappen doen.

Succes!

xAnja

Ps. Je kunt plastic zakjes recyclen door ze in de plasticbak te werpen. Stoffen tasjes mogen in de oude-kledingbak. Haal eventuele plastic of stoffen handvatten van papieren/kartonnen draagtassen en doe het karton bij het oud-papier.

 

Meer snelle opruimtips?

Anja

10 reacties op ‘FeelGoodFriday | Winkeltasjes wegdoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.