FeelGoodFriday | Weg met oude en foute Beha’s

In de rubriek FeelGoodFriday ligt de focus op dingen die je snel weg kunt gooien of waarmee je extra troep in huis voorkomt. Zonder problemen en zonder spijt. Korte, minimalistische blogberichtjes met een simpele boodschap. Vandaag deel 8: oude en foute beha’s opruimen.

Eén van de dingen die je gaat doen als je ouder wordt (*kuch*) is goede lingerie kopen. En dan vooral goed-passende bh’s. Kennelijk loopt namelijk een groot gedeelte van onze bevolking met de ‘verkeerde’ bustier; niet in de goede maat, niet van goede kwaliteit, niet genoeg ondersteunend. En weet je, da’s gewoon stom. Life’s too short to wear foute bh’s.

Dus: neem dit weekend een moment om je beha’s uit te zoeken. Welke draag je eigenlijk echt? Welke zijn de juiste maat? Welke zijn al zo oud dat je het label niet meer kan lezen? Liggen er nog zwangerschapsbh’s terwijl je die fase allang voorbij bent? En neem dan ook meteen je onderbroeklade mee: weg met slipjes met slecht elastiek, verwassen stof of die supersexy varianten die je toch nooit draagt, want ze zitten voor geen meter (of ga ze wél dragen 😉 ).

Een mand/lade vol fijn ondergoed, wat je echt draagt, is het resultaat! Ondergoed mag gewoon in de textielbak voor recycling.

 

Meer snelle opruimtips?

11 gedachten over “FeelGoodFriday | Weg met oude en foute Beha’s

  1. Ha dat heb ik toevallig een week of twee geleden gedaan! Zat weer te rommelen in mijn la op zoek naar goeie bh en toen stak het me tegen dat ik de helft van mijn bh’s niet draag omdat ze niet fijn zitten of oud zijn. Het voelt echt duizend keer beter om alleen maar uit fijn zittende bh’s te kunnen kiezen 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.