BIG NEWS | Onthulling van de ‘Grote Wens’

EINDELIJK kan ik het dan melden, en phoe phoe wat zijn we er lang mee bezig geweest… Ik schreef er voor het eerst al over op 4 januari, ruim een maand geleden, in het artikel over de no spend month en het opmaken van een doel daarvoor. Toen waren we er al volop mee bezig. Maar zo lang duurt het kennelijk tegenwoordig in Nederland om al het papierwerk voor elkaar te krijgen. Papierwerk voor…… *drum roll* een nieuw koophuis!

Ons juweeltje is een karakteristieke, ruime vijfkamerhoekwoning uit 1932. De woning ligt op loopafstand van winkeltjes, restaurants en twee grote recreatiegebieden. Het is ín de stad, maar niet in het centrum. We fietsen daar straks wel zó naartoe, of we kunnen de tram pakken. En hoewel ‘de stenen’ prima zijn, gaan we binnen wel flink verbouwen. Ik gok dat er sinds de jaren 90 niet veel meer gedaan is aan het interieur. De paneeldeuren en andere jaren ’30 details laten we intact, maar de rest van het huis wordt strak. Waaronder de nieuwe keuken. Verwacht van mij de komende tijd dus blogartikelen in de stijl van ‘minimalistisch verbouwen’ en ‘verhuizen zonder stress’. Kan ik het tenminste een beetje van me afschrijven, allemaal.

Beeld en inspiratie nodig? Op Pinterest ben ik begonnen met een moodboard voor een modern jaren ’30 interieur.

En het doel van het spaarplan? In het nieuwe huis wordt er dus flink verbouwd en daarvoor is geld nodig. We sparen simpelweg extra om onze nieuwe keuken te kunnen bekostigen (of het stucwerk… of de nieuwe vloer… één pot nat…). Stay tuned, ik denk dat er wel wat updates aankomen!

Lief dat jullie zo hebben meegeleefd! Over een week of 2 de sleutel!

xAnja

Anja

16 reacties op ‘BIG NEWS | Onthulling van de ‘Grote Wens’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.