Blijmakers: Deel 3

Minimalisme draait om bewust leven, genieten van alledag. Van leuke en domme dingen. Daarom lanceerde ik drie weken geleden een nieuwe rubriek, getiteld ‘Blijmakers’. Een kort overzichtje van de dingen die mij een big smile geven en waarde geven aan mijn leven. Doe je ook mee? Lees dan gauw verder!

Here we go!

1 Happy Place/Moment

Afgelopen weekend stond ik weer op toneel, in de spotlights. Wat geeft dat toch een kick!

2 Eat, Drink & Be Merry

Er stond nog een kleine portie zelfgemaakte courgette-lasagne in de vriezer. Die was nu eigenlijk nóg lekkerder dan toen ‘ie vers was.

3 Favo outfit

Mijn ‘Ecologique’ t-shirt van Mango (eco katoen) met donkere jeans en een zwarte blazer.

4 Van Waarde

De Charming Chestnut geurkaars van We Love The Planet à € 14,95 is een aanrader voor de donkere dagen (via de webshop en of verkooppunten in de buurt).

5 This made me LOL

De blogpost van Single & ready to mingle over winkelen in de Ikea en in de Rituals store! Go check it out!

6 Mooiste blogpost

Het eerlijke verhaal van Sophie op Naoki over zelfacceptatie raakte me. En deed me diep nadenken over hoe ik hier zelf in sta.

Your favorites?

Schrijf jij ook een gratitude list of journal? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn en laat een comment achter met de link, vind ik heerlijk om te lezen!

Fijn weekend!

xAnja

 

Meer lezen?

Anja

10 reacties op ‘Blijmakers: Deel 3

  1. Mijn glimlach van de week ging naar een barista die me vertelde van een klant die haar koffie betaalde, maar ook de koffie van de persoon die na haar zou komen (pay it forward). Met die geste heeft de klant 4 personen gelukkig gemaakt: de klant na haar, zichzelf, de barista en mij. Mooi. Ook een glimlach waard: boterham met pindakaas en honing. Want namnam.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.