Blijmakers: Deel 8

Er zijn al weer 2 weken voorbij sinds de laatste Blijmakers. Het is ook niet dat ik dit per se elke week wil doen – de dagen vlogen voorbij en ik had meer inspiratie om andere artikelen voor de blog te schrijven. Ook was ik voor werk in het buitenland en dan is een blog schrijven ook niet mijn eerste prioriteit 😉 Anyway, de toppers van de laatste twee weken vind je hier weer!

Here we go!

1 Happy Place/Moment

Thuiskomen na een 4 dagen werken (meetings, geregel, een congres) en weer je eigen bedje slapen ❤

2 Eat, Drink & Be Merry

Ik at risotto met zeevruchten in hartje Trastevere (Rome). Ik heb nog nooit zo’n lekkere, zachte en smaakvolle risotto op.

3 Favo outfit

Ik kreeg deze week complimenten over “al die verschillende outfits die ik uit mijn rolkoffertje haalde”. Ik heb inderdaad een werk capsule wardrobe en schrijf er binnenkort een blog over.

Update 10-12-2017: Lees meer via m’n werkreis capsule wardrobe blogje

4 Van Waarde 

De financiële middelen om redelijk makkelijk een taxi te kunnen pakken in plaats van met koffers en aanverwanten het overvolle OV in te duiken rond de spits.

5 This made me LOL

Ik las ergens: I’m as emotionally stable as an IKEA table. 😀

6 Mooiste blogpost

Mooie inspiratie kreeg ik van de blogpost ‘Mijn persoonlijke stijl ontwikkelen – conclusie’ van Sophie op Naoki.nl.

En jij?

Hoe was jouw week? Schrijf jij ook een gratitude list of journal? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn! Blog je zelf ook in deze stijl met een dankbaarheidslijstje of tag? Laat dan een comment achter met de link!

xAnja

Ps. Het meestgelezen artikel van deze week was: Sint in Huis – Minimalist-style.

 

Meer lezen?

Anja

9 reacties op ‘Blijmakers: Deel 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.