Blijmakers: Deel 6

Na regen komt overduidelijk zonneschijn (zie Blijmakers vorige week). Deze week kreeg mijn vriend een (welverdiende!) promotie en ikzelf ontving lovende woorden tijdens mijn functioneringsgesprek. Een groot zakelijk project startte – bijna zonder problemen – en ik kwam er eindelijk aan toe om mijn herfst/winter garderobe samen te stellen.  Genoeg om dankbaar voor te zijn, dus! Mijn week in vogelvlucht:

Here we go!

1 Happy Place/Moment

In mijn bedje op zaterdagochtend, met Frank Sinatra op de speakers vanuit de woonkamer en het gerinkel van keukengerei omdat mijn vriend een ontbijtje aan het maken is. #Blessed 😉

2 Eat, Drink & Be Merry

We vierden de promotie in restaurant Sijf, met in boter gebakken scholletjes en handgesneden frites.

3 Favo outfit

Ik kocht tweedehands een grijs-groene wollen trui van Benetton. Wat is ‘ie mooi en wat is ‘ie zacht!

4 Van Waarde

Andy, de stem in de app Headspace, leert mij mediteren middels guided meditations. Ik mediteer al een poosje, maar onregelmatig; soms dagelijks, soms niet. Andy herinnert me er nu aan. Een review volgt snel!

5 This made me LOL

Thierry Baudet werd geroast door Klaas Dijkhoff in de Tweede Kamer. Het haalde zelfs de Trending lijst van YouTube. Niet slecht voor een stukje politiek debat.

6 Mooiste blogpost

Sevencouches is één van mijn favoriete minimalistische interieurblogs. Deze post over ‘wabi-sabi’ (imperfectie) vond ik inspirerend. Ik hou ook van onaf, een tikje ruig, maar ook van strak en netjes.

Your favorites?

Hoe was jouw week? Schrijf jij ook een gratitude list of journal? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn! Blog je zelf ook in deze stijl met een dankbaarheidslijstje of tag? Laat dan een comment achter met de link, vind ik leuk om te lezen!

Fijn weekend!

xAnja

 

Meer lezen?

Anja

7 reacties op ‘Blijmakers: Deel 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.