Blijmakers: Deel 4

Deze week had een aantal flinke “niet-tof” dingen. Mijn harde schijf crashte. Een mooie buitenplant werd gestolen (?!) en het moeilijkste van al: het gaat helemaal niet goed met de gezondheid van een nabij familielid. Tóch schrijf ik vandaag weer een nieuw dankbaarheidsblog. Want het leven gaat zoals het gaat. En ook deze week was er weer genoeg om dankbaar voor te zijn en van te genieten.

Here we go!

1 Happy Place/Moment

Ik was vrijdag met vrienden naar DJ Markus Schulz in de Melkweg in Amsterdam. Even alles eruit gedanst.

2 Eat, Drink & Be Merry

De eerste warme chocolade met slagroom van het seizoen en daarna nachos uit de oven. Gisteren bij Hudson Bar & Kitchen (aanrader!) in Kijkduin nadat we lekker waren uitgewaaid op het strand.

3 Favo outfit

Ik heb het nóg een keer aangedurfd mijn zomerse, kleurrijke bloemenrok te dragen. Nu moet hij toch echt wachten op het voorjaar.

4 Van Waarde

Ik heb deze week niets gekocht, maar wél genoten van de afleveringen van Who Do You Think You Are UK en US, de Engelse en Amerikaanse versie van Verborgen Verleden. Via Youtube te zien.

5 This made me LOL

Het was niet echt een Laugh Out Loud-week, maar ik heb wél genoten van het mooie weer op zondag en maandag.

6 Mooiste blogpost

Lieve doet 31 outfits in 31 dagen challenge. Leuk om te volgen, o.a. deze blog over het succes van een vintage jurkje.

Your favorites?

Hoe was jouw week? Schrijf jij ook een gratitude list of journal (misschien wel op je eigen blog)? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn en laat een comment achter met de link, vind ik fijn om te lezen!

Fijne zondag nog!

xAnja

 

Meer lezen?