Blijmakers: Deel 7

Vorige week vloog om en zat vol met afspraken. Op vrijdag kreeg ik leuk zakelijk nieuws én buikgriep (gelukkig niet tegelijkertijd), waardoor ik het hele weekend in bed heb gelegen. Hoera voor Netflix en genoeg tijd om over bepaalde dingen na te denken. Ik schreef op een kladblokje de ideeën voor winterse activiteiten en sliep veel. De toppers van deze week zijn hieronder te lezen.

Here we go!

1 Happy Place/Moment

Ons kleine katertje Oscar moest “geholpen worden”. Hij kwam goed door de operatie en de narcose. Het was de hele dag stil in huis en ik was reuze-blij dat ik hem aan het einde van de dag weer kon ophalen.

2 Eat, Drink & Be Merry

Toast van dik brood met gepocheerd ei, avocado en rucola, met limoenmayonaise. Zo’n redelijk simpel gerecht waarmee je de show steelt. En lekker dat het is!

3 Favo outfit

Ook nu het herfst is, draag ik mijn lichtblauwe KOI-jeans nog graag. Met een grijs vestje ofzo. Zo zacht ❤

4 Van Waarde

Netflix. Vooral als je ziek bent. Docu’s. Soaps. Heerlijk.

5 This made me LOL

Wat geef je een kakker voor Sinterklaas? Een chocoladeletter R (spreek uit: airrrr…)

6 Mooiste blogpost

Waarom precies weet ik niet, maar de blog ‘Mag je geld verdienen met je hobby?‘ van Lekker Leven met Minder zette me flink aan het denken.

Your favorites?

Hoe was jouw week? Schrijf jij ook een gratitude list of journal? Doe je mee? Gebruik dan de nummering om me te laten weten wat jouw blijmakers van de week zijn! Blog je zelf ook in deze stijl met een dankbaarheidslijstje of tag? Laat dan een comment achter met de link!

xAnja

Ps. Het meestgelezen artikel van deze week was: De Oplossing voor Blijvend Opgeruimde Lades. 

 

Meer lezen?

Anja

6 reacties op ‘Blijmakers: Deel 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.