Mijn Blog is Jarig | Feest, Nieuws, Winnen, Korting!

Vandaag, 26 juni 2018, bestaat mijn blog precies één jaar. You’ve guessed it right, dat betekent inderdaad dat ik op 26 juni 2017 begonnen ben. En wel met deze blogpost. Bijzonder om terug te lezen. Ik zat er kennelijk best een beetje doorheen (*mompelt iets over dertigersdilemma’s*) maar was tegelijkertijd hoopvol en helemaal into de creatieve oplossingen, die voor mij allemaal samenvielen onder de paraplu minimalisme.

Ik pink ondertussen even een traantje weg, jongens. Mijlpaaltje hoor.

Nog niet zo lang geleden schreef ik mijn 100e blogpost. In dat artikel vermeldde ik al welke posts er veel gelezen werden en hoeveel bezoekers ik per maand mag verwelkomen hier. Ik ga er dan ook niet teveel op in, maar een korte update: in de maand mei kwamen er zo’n 4.6K bezoekers. Voor juni staat de teller inmiddels op 5.8K. En ja, dat vind ik tof, maar ik heb liever weinig mensen die mijn artikelen waardevol vinden, dan veel die er niks van moeten hebben.

Hoe vier ik het feestje?

Met taart

Dat spreekt voor zich. Want zoals men zegt: het leven is een feestje, maar je moet wel zelfs de slingers ophangen. Kennelijk geldt dat ook voor taart kopen *bummer*.

Met een nieuwe look

Vaste lezers van de blog zullen het al gemerkt hebben: sinds 11 juni heeft de blog een nieuw uiterlijk. Eentje die nog mooier werkt als je ‘m op je telefoon of iPad leest en goed door Google scans komt. Maar vooral: eentje die mooi overzichtelijk, maar ook weer niet te saai of strak is.

Met terugkijken

Er zijn een aantal posts waar ik met name trots op ben. Die lastig waren om te schrijven, soms persoonlijk, soms deed ik er veel research voor en sommigen vloeiden zo uit mijn digitale pen. Dat waren bijvoorbeeld:

Bloggen vind ik ook leuk, omdat het een soort alternatief dagboek is. Ik kan zelf, door terug te lezen, zien wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar (enter: “ohja!” en “ja, toen….!”).

Met nieuwe artikelen…

Ook heb ik de afgelopen weken research gedaan en zelf een formule uitgewerkt rondom het bekende capsule wardrobe systeem. Een tipje van de sluier? Het artikel over 7 paar Schoenen voor elke Gelegenheid is er een onderdeel van. Je vindt deel één morgen op de blog.

… en updates

Een aantal van mijn artikelen vind ik nu alweer ‘oud’ of niet compleet genoeg. Daarom wil ik in de komende tijd ook bepaalde blogs herschrijven en updaten. De blogs verschijnen gewoon in de reguliere feed. Ook zal ik follow-ups plaatsen die een aanvulling zijn op eerder geplaatste onderwerpen, zoals ik vorige week deed met Hoe het nu gaat met Budgetteren.

Met korting!

Misschien heb je het recent gezien op Instagram: pas ontmoette ik Marloes van TheGreenWardrobe.nl. Marloes verkoopt vintage of nieuwe bovenkleding van biologisch katoen onder de slogan be aware of what you wear. Je kent haar wellicht van de Minimalism shirts. Met de speciale code minimalistdutchie20 krijg je 20% korting op je volledige bestelling, je bestelt via haar Instagram.

En… cadeaus!

Want wie jarig is, trakteert! Ik verloot daarom een Bloomon bos onder iedereen die hieronder reageert met een berichtje. Wat je ook schrijft, daarmee geef je aan dat je graag een bos zou willen winnen. Je hoeft niet mijn Facebook te liken, mijn Instagram te volgen, je eerstgeboorterecht af te staan of meer van die onzin.

Reageer wel vóór zaterdag 7 juli 2018, daarna ga ik namelijk loten. De bloemen kunnen helaas alleen naar een Nederlands adres verzonden worden, maar dit kan ook je werkadres/het adres van je oma zijn.

En met deze foto van een cavia in party-style

guinea-pig-1969698_1280.jpg

Gewoon omdat het kan.

Fijne dag allemaal! Neem iets lekkers om het mee te vieren!

xAnja