Mijn Blog is Jarig | Feest, Nieuws, Winnen, Korting!

Vandaag, 26 juni 2018, bestaat mijn blog precies één jaar. You’ve guessed it right, dat betekent inderdaad dat ik op 26 juni 2017 begonnen ben. En wel met deze blogpost. Bijzonder om terug te lezen. Ik zat er kennelijk best een beetje doorheen (*mompelt iets over dertigersdilemma’s*) maar was tegelijkertijd hoopvol en helemaal into de creatieve oplossingen, die voor mij allemaal samenvielen onder de paraplu minimalisme.

Ik pink ondertussen even een traantje weg, jongens. Mijlpaaltje hoor.

Nog niet zo lang geleden schreef ik mijn 100e blogpost. In dat artikel vermeldde ik al welke posts er veel gelezen werden en hoeveel bezoekers ik per maand mag verwelkomen hier. Ik ga er dan ook niet teveel op in, maar een korte update: in de maand mei kwamen er zo’n 4.6K bezoekers. Voor juni staat de teller inmiddels op 5.8K. En ja, dat vind ik tof, maar ik heb liever weinig mensen die mijn artikelen waardevol vinden, dan veel die er niks van moeten hebben.

Hoe vier ik het feestje?

Met taart

Dat spreekt voor zich. Want zoals men zegt: het leven is een feestje, maar je moet wel zelfs de slingers ophangen. Kennelijk geldt dat ook voor taart kopen *bummer*.

Met een nieuwe look

Vaste lezers van de blog zullen het al gemerkt hebben: sinds 11 juni heeft de blog een nieuw uiterlijk. Eentje die nog mooier werkt als je ‘m op je telefoon of iPad leest en goed door Google scans komt. Maar vooral: eentje die mooi overzichtelijk, maar ook weer niet te saai of strak is.

Met terugkijken

Er zijn een aantal posts waar ik met name trots op ben. Die lastig waren om te schrijven, soms persoonlijk, soms deed ik er veel research voor en sommigen vloeiden zo uit mijn digitale pen. Dat waren bijvoorbeeld:

Bloggen vind ik ook leuk, omdat het een soort alternatief dagboek is. Ik kan zelf, door terug te lezen, zien wat er allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar (enter: “ohja!” en “ja, toen….!”).

Met nieuwe artikelen…

Ook heb ik de afgelopen weken research gedaan en zelf een formule uitgewerkt rondom het bekende capsule wardrobe systeem. Een tipje van de sluier? Het artikel over 7 paar Schoenen voor elke Gelegenheid is er een onderdeel van. Je vindt deel één morgen op de blog.

… en updates

Een aantal van mijn artikelen vind ik nu alweer ‘oud’ of niet compleet genoeg. Daarom wil ik in de komende tijd ook bepaalde blogs herschrijven en updaten. De blogs verschijnen gewoon in de reguliere feed. Ook zal ik follow-ups plaatsen die een aanvulling zijn op eerder geplaatste onderwerpen, zoals ik vorige week deed met Hoe het nu gaat met Budgetteren.

Met korting!

Misschien heb je het recent gezien op Instagram: pas ontmoette ik Marloes van TheGreenWardrobe.nl. Marloes verkoopt vintage of nieuwe bovenkleding van biologisch katoen onder de slogan be aware of what you wear. Je kent haar wellicht van de Minimalism shirts. Met de speciale code minimalistdutchie20 krijg je 20% korting op je volledige bestelling, je bestelt via haar Instagram.

En… cadeaus!

Want wie jarig is, trakteert! Ik verloot daarom een Bloomon bos onder iedereen die hieronder reageert met een berichtje. Wat je ook schrijft, daarmee geef je aan dat je graag een bos zou willen winnen. Je hoeft niet mijn Facebook te liken, mijn Instagram te volgen, je eerstgeboorterecht af te staan of meer van die onzin.

Reageer wel vóór zaterdag 7 juli 2018, daarna ga ik namelijk loten. De bloemen kunnen helaas alleen naar een Nederlands adres verzonden worden, maar dit kan ook je werkadres/het adres van je oma zijn.

En met deze foto van een cavia in party-style

guinea-pig-1969698_1280.jpg

Gewoon omdat het kan.

Fijne dag allemaal! Neem iets lekkers om het mee te vieren!

xAnja

Anja

19 reacties op ‘Mijn Blog is Jarig | Feest, Nieuws, Winnen, Korting!

 1. Je zegt het raak: het gaat minder om de aantallen dan om hoe waardevol je blogs zijn voor mensen. Ook wat dát betreft kies je voor minimalisme, dus… 😉

  Gefeliciteerd, behoud je eigenheid en ga zo door, ik lees hier graag!

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd! Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt en vind het knap hoe je de diverse onderwerpen zo interessant en professioneel weet te beschrijven. Mooi ook dat je aangeeft niet voor de grote getallen te gaan maar voor de oprechte interesse. Óp naar het volgende jaar! Proost!

  Like

 3. Gelukkige verjaardag 🎉
  Ik volg je al even, voornamelijk voor de capsule collectie/ wardrobe tips. Ook jouw interieur foto’s vind ik geweldig. Gewoon zo blijven doorgaan en jouw volgersaantal zal stilletjes aan, op een gezonde manier, groeien.

  Veel succes in de volgende jaren.

  Xxx

  Like

 4. Hoi Anja,
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Maar natuurlijk hopen we dat er nog veel meer jaren bij gaan komen met van die goede tips. Zelf begin ik net met minimalisme en (weer) (meer) opruimen. Hoewel ik het minder en bewuste inkopen al veel langer doe merk ik dat mijn huis vol staat met museumstukken. Ik kom steeds meer dwalende spullen tegen in huis op soms een prominente plek – die ik al jaren niet meer gebruik. Heerlijk om het allemaal weg te doen. Bedankt voor jouw inspiratie.

  Like

  1. Dank je Cindy! Mooi hoe zoiets langzaam een onderdeel van je leven wordt, hè. Ik blijf over m’n ervaringen schrijven, hoop dat je steeds de inspiratie vindt. En als je iets mist, laat het gerust weten!

   Like

 5. Gefeliciteerd Anja! Ik vind je blog erg leuk, en het is heel fijn dat je dat zelf na een jaar ook nog vindt 😉
  Ik vind het heel netjes dat je niet vraagt om likes op Facebook of Instagram ofzo. Ik gebruik beide nauwelijks of niet (heel minimalistisch?) en verbaas me er regelmatig over dat mensen digitaal minimalisme promoten maar wel willen dat je jan en alleman liket.
  Ik ben sinds afgelopen herfst met minimalisme bezig, omdat ik toen 3 maanden in het buitenland was met alles wat ik nodig had in één koffer. Ik heb geen spullen gemist toen ik daar was, dus toen ik terugkwam ben ik flink gaan opruimen. Ik heb nog steeds wel wat te doen, maar mijn bezittingen zijn al een stuk overzichtelijker en de meeste kapotte of erg overbodige dingen heb ik niet meer. Jouw blog leert me nieuwe zaken om op te minimaliseren en een fijne, nuchtere manier om naar de dingen te kijken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.