Geniet van het weekend (10) – Week 27

Het grote nieuws van deze week was natuurlijk de geboorte van ons zoontje. We zijn zo blij! Ik had gelukkig al wat blogberichten vooruit gepland, maar deze met de ontdekkingen van de week is wel helemaal vers-van-de-pers. Dit is trouwens de 10e keer dat ik een dergelijk weekoverzichtje plaats. Vind jij het leuk om te blijven lezen? Dat hoor ik graag via de reacties, want dan blijf ik doorgaan!

💙

De grootste ‘ontdekking’ van deze week? Onze prachtige pasgeboren zoon, de lieve nieuwe opa’s en oma’s, de lieve mensen om ons heen, de stapels kaartjes en cadeautjes en het leven als nieuwbakken ouders van een mini-mensje.

Een van de meest gelezen blogs is mijn artikel over het doneren van je overbodige spullen aan goede doelen (wordt steeds geüpdatet). Mooi klusje voor de zomervakantie!

Op Netflix kun je Brené Brown’s inspirerende praatje met de titel The Call to Courage kijken over de kracht van kwetsbaarheid.

Ik las Marion Pauw’s Daglicht. Een aanrader! Er is ook een film van. Volgende week meer over de boeken die ik recent las.

Wat is beter: plastic herbruikbare borden of wegwerp van palmblad?

Dieuwke analyseerde haar lente capsulegarderobe.

Deze aflevering van Zwarte Zwanen over pensioenen vond ik eye-openend, maar niet in positieve zin. Pittig, maar een must-know.

Dit weekend zijn de Open Imkerijdagen (9 en 10 juli) en kun je op bezoek bij een imker in de buurt. Kaartje hier.

Wist je dat er heel veel gratis watertappunten in Nederland zijn? Onder andere op heel veel NS-stations. Scheelt water kopen. Wel je herbruikbare fles mee dan, maar ideaal voor een zomers uitstapje.

Leuk stukje van Irene die overduidelijk een verschrikkelijke moeder is 😉

Er kwamen echt heeeeeel veel spullen mijn huis in in juni. Oei.

Wist je dat er een donatietest is om een bij jou passend goed doel te vinden?

Zo ga je op vakantie zonder inpakstress.

“Verdriet ligt nooit op een weegschaal” las ik van de week ergens. Dat vond ik een mooie om te onthouden. Iedereen ervaart verdriet, rouw en leed op eigen wijze.

Wat is jouw favoriete tv-serie momenteel?

Maak er een mooi weekend van! Wij genieten volop!

Anja

5 reacties op ‘Geniet van het weekend (10) – Week 27

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.