Dag 22: 28-02 | VoorraadFebruari’s Recap

Dat was ‘ie dan: VoorraadFebruari zit erop. Deze week schreef ik op maandag, dinsdag en woensdag al over mijn perikelen in de keukenkastjes – en dat er ook veel mooie reacties via andere kanalen. Hoewel het heel veel werk was, vond ik het ook ontzettend leuk om te doen – een echte uitdaging. Maar nu kijk ik ook weer uit naar ‘slechts’ 3 keer per week bloggen 😉

De challenge trok maar liefst ruim 5.000 bezoekers. Ik weet niet of iedereen elke dag meedeed of gewoon af en toe een dagje (of zelfs alleen maar mee las), maar dat maakt ook niet uit. Het meest gelezen bericht was de Dag 2: over het echte voorraadkoken, op de voet gevolgd door de foto’s van de nieuwe keuken.

Eind goed, al goed

Ik hoop dat het ervoor gezorgd heeft dat je keuken een stuk leger is, dat er niets meer staat wat over de datum is en dat je vanaf nu creatief kookt, budgettair bezig blijft en niets meer over de datum laat gaan. Dat was tenslotte de insteek: succes voor mens en milieu.

Vandaag vind je hier, tot besluit, een overzicht met alle acties van deze maand en – alsof zoveel linkjes nog niet genoeg zijn – ook nog een aantal links naar andere blogs en/of Pinterestalbums in de stijl van VoorraadFebruari. Inspiratie is tenslotte overal.

Alle VoorraadFebruari Posts

Andere leuke inspiratie haal je hier:

Zo, dat was ‘ie dan. Nu weer gewoon terug naar de orde van de dag. Met elke dinsdag, donderdag en zaterdag een post in de ochtend – zoals je gewend bent. Je kunt trouwens altijd suggesties doen voor artikelen of posts, bijvoorbeeld via de comments.

Bedankt voor het volgen, meedenken en meedoen!
xAnja