Het Grote Opruim Verzameltopic 2018

Misschien volg je deze blog nog niet zo lang. Misschien ben je in je kledingkast begonnen met minimaliseren en wil je nu ‘de oversteek maken’ naar het opruimen van je keuken, het organiseren van je computer of het uitzoeken van belangrijke papieren.

Of misschien ga je binnenkort verhuizen en wil je je nieuwe huis fris en opgeruimd houden. Wat ook je wens is, het leek mij wel handig om één thematisch overzicht te hebben van alle opruimartikelen die ik dit jaar geschreven heb.

Handig voor als je het straks in januari op je heupen krijgt 😉

Algemene inspiratie

In huis

Kleding

Persoonlijke verzorging, make-up

Handtas, werktas, portemonnee etc.

Computer, digitale bestanden, mail…

Mis je iets? Zou je graag een ander onderwerp willen zien in 2019? Laat het gerust weten via de comments!

xAnja